V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Křeče

15 years ago
drstanek
Dobrý den, já bych začal obyčejným hořčíkem. Hořčík sice proniká do svalové tkáně velmi pomalu a koncentraci ve tkáních je možné zvýšit až za 2-3 týdny. Na nervosvalové ploténce, která je odpovědná za přenos nervového vzruchu a za svalový stah, je také velmi důležitý a působí protikřečově. Při dávce 300mg za den dojde k zvýšení koncentrace velmi rychle. Myslím, že zrovna bude akce na hořčík pro členy klubu... Pokud by to nepomohlo, zkusil bych něco, co příznivě ovlivňuje mikrocirkulaci např. Detralex.
 
15 years ago
drstanek
Správné dávkování je nesmírně důležité. Platí to jak pro léčiva, tak doplňky stravy. U doplňků stravy je často doporučené dávkování zcela zanedbatelné a nemůže způsobit uživateli žádný prospěch ( ale ani ublížit).U léčiv musí být podloženo studiemi a je to o něčem jiném.
 
15 years ago
kralka
Děkuji za odpověď, hořčík doma mám,jen jsem ho brala nepravidelně.Klubovou akci vítám a určitě ji využiji. Zdraví IK.
 
15 years ago
kralka
Pane doktore,trpím častými křečemi.Budím se 1x v noci.Také se křeče v lýtku objevují občas při sportu (na kole, při lyžování). Doporučíte mi nějaký přípravek? Zkoušela jsem SALT a Anticramp.Děkuji.Hezký letní den přeje I.K.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru