V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

L-Carnitin 1000

14 years ago
drstanek
Milý Jakube, jsem rád, že jste se ozval a že se Vám daří. Myslím, že je rozumné si zase dopřát běžnou pestrou stravu a naučit se tak váhu kontrolovat. Jsem rád, že jste se takto rozhodl a věřím, že si pravidelným týdenním vážením váhu uhlídáte. Následné použití dietního plánu, za nějaký čas, povede k rychlejšímu váhovému úbytku. Co se týká výrobků, uvádíme v Pokynech, že výrobky Guareta je možné libovolně zaměňovat, proto není třeba se trápit chutí, která Vám nevyhovuje. Problémové partie většinou nereagují na snížení váhy tak, jak bychom si představovali. Cvičení může určitě trochu pomoci. Nedávno mě kontaktovala jedna naše klientka, která absolvovala DP v kombinaci s metodou Lipomassage a vyzařovalo z ní obrovské nadšení. Nebyla v minulosti příliš ukázněná a tak jsem byl velmi překvapen výsledkem když jsem ji uviděl. Sám jsem pak studio navštívil a požádal jsem o absolvování hlavních procedur, abych se přesvědčil do jaké míry je metoda racionální. Protože již tuto metodu vyzkoušeli i další klienti v kombinaci s DP , zdá se mi, že s ní můžeme skutečně výrazně vylepšit problémové partie během redukčního režimu, pokud absolvujeme dostatečné množství kúr. Osobně jsem pro 3 týdně a minimální trvání 2-4 týdny. Je možné se například podívat na www.incanto.cz. Vřele doporučuji návštěvu a investici považuji za přiměřenou kvalitě !!!
 
14 years ago
jayjay
Dobrý večer pane doktore. Tak nyní mi už opravdu mnoho nechybí, abych svoji váhu stlačil pod 80ti-kilovou hranici....bohužel jsem o víkend trošku zhřešil, ale na váze zaplaťpánbůh nepřibral. Nyní už bych chtěl pomalu přejít na "normální" stravu a váhu dostat dolů spíše pohybem. K DP bych se ale v budoucnu (cca. za 1-2 měsíce) vrátil. Je možný tento postup? Dále bych se chtěl zeptat, zda v budoucnu neuvažujete o obměně potravin (či možnosti složení "svého" DP dle chuti)? Přesněji řečeno - rajská polévka je pro mě obrovským utrpením, za to mi ale neskutečně chutná např. zeleninová a houbová :) Těším se i na novou příchuť jogurtového krému, už se nemůžu dočkat až straciatellu ochutnám :) Poslední můj dotaz (či přání) se týká hubnutí v určitých partiích - přes břicho ubylo centimetrů rychle a dost, přijde mi, že se ale nemůžu zbavit tuku v oblasti hýždí a hlavně tváří (pracuji s lidmi, takže bych se rád buclatých tvářiček co nejdřív zbavil... :D) Věřím ale, že i toto se mi časem podaří! Nemáte nějaký fígl či zkušenost s podobným problémem :)? Děkuji moc za všechno, je příjemné pozorovat, jak se Vám pomalu s ubývajícími přebytečnými kilogramy "mění" život a svět k lepšímu a hlavně mám nyní zcela pozitivní pohled na něj:D!
 
14 years ago
drstanek
No to je výborné ! To mě vůbec nenapadlo, že nejste s takovým výsledkem spokojený. Rychleji to už opravdu nepůjde i kdyby jste dělal čtyřiadvacítky v Jáchymově. Malý váhový skok se objevit ale může. Osobně bych jinak doporučoval se nyní rozhodovat z týdne na týden. Jste cílevědomý a určitě se Vám dohubnout podaří.
 
14 years ago
jayjay
Přísahám, šlo to dolu teď každý týden už jen zhruba o kilo. Takže myslíte, že si mám ještě objednat jednou DP? Na kolik dní? Klidně absolovuji ještě jeden na 15 dní. Piji 2x denně Slim Tea, 2x denně si dávám VitAmin a ráno ještě k tomu Rybí olej. Díky za odpověď.
 
14 years ago
drstanek
Milý Jakube, nějak se mi to nezdá. Váha jít dolů musí. Zvládnete ještě jeden obdobný týden ? Jestli můžete, přidejte potom prosím 2 tablety Leucinu Plus denně.
 
14 years ago
jayjay
Dobrý den pane doktore, řídil jsem se Vašemi pokyny, bohužel se váha takřka nezměnila :( Chtěl bych zhubnout ještě nějakých 6-7 kg, ale tělo si už asi zvyklo na nižší příjem a dolu to prostě neleze. Nevim jak ted pokračovat dál? Mohl byste mi poradit co by bylo v mém případě nejvhodnější? Děkuji za odpověď
 
14 years ago
drstanek
Milý Jakube, pokud jste neudělal žádou dietní chybu, váhový pokles přijde. Pokud mužete přidejte tento týden každý den 20g bílkovin navíc ( Dietline Whey 20 nebo omeleta). Věřím, že za týden mi určitě napíšete lepší zprávu. Pohyb prosím zatím dle Pokynů. Vydržte ! Nenechte se výsledkem odradit.
 
14 years ago
jayjay
Dobrý den, pane doktore. Dnes končím první týden přísného DP na 15 dní (předtím jsem již jeden absoloval, tento je již tedy druhý) a bohužel váha dolů už moc neleze. Striktně držím plán, užívám Paralékárna Rybí olej, piji Slim tea a polykám vitáminy, bohužel jsem za týden zhubnul pouze něco málo přes 1 kg. Čekal jsem sice, že váha již tak dolů nepujde, ale přesto jsem doufal v lepší výsledek. Mám nyní tedy necelých 82kg (z původních 90kg, můj cíl je 75kg). Pohyb jsem zatím uplně vynechal. Mám zařadit k programu tedy i nějakou aktivitu (např. plavání)??? Děkuji za odpověd. Jakub
 
15 years ago
drstanek
Díky za dotaz. Všechny výrobky mají v režimu své opodstatnění. Protože má dietní režim dostatečný obsah bílkovin, považuji z výživového hlediska důležitější VitAmin a Rybí olej. Leucin může ovlivnit celkový váhový úbytek, ale vzhledem k tomu, že bílkoviny ve výrobcích obsahují dostatek rozvětvených aminokyselin a jsou mimořádně dobře vstřebatelné, není v režimu tolik nutný.
 
15 years ago
jayjay
Děkuji moc za radu. Ještě bych se chtěl zeptat, zda je možné kombinovat Vámi níže uvedené výrobky, nebo zda-li mám užívat vždy pouze jeden? Přemýšlel jsem o Dietline VitAmin nebo o Leucin Plus s kombinací s Paralékárna Rybí olej.
 
15 years ago
drstanek
Dobrý den, děkuji za zprávu a gratuluji k dosaženým výsledkům. Pokud jsem pochopil dobře, držel jste Přísný DP plán na 15 dní. V přísném režimu je možné pokračovat , jestliže se dobře cítíte. Pokud Vám nedělá problém pokračovat s přípravky Guareta a Dietline, o to je to snažší. Přidal bych tedy nyní každý den jeden koktejl Whey 20 navíc ( řeďte pokud možno vodou). To znamená, že by jste měl 4 pokrmy. Přidal bych také Dietline VitAmin ev. jiný obdobný přípravek a Paralékárna Rybí olej. Velmi vhodný je také Paralékárna Leucin Plus, ale to už nechám na Vás ... Buďte prosím připravený, že váha už nepůjde dolů takovým tempem. Přeji pevnou vůli i nadále a těším se na další zprávu.
 
15 years ago
jayjay
Dobrý den, tak mám před sebou poslední den DP na 15 dnů a dnes jsem opět stoupl na váhu, která ukázala 83,4 kg (což znamená za uplynulých 14 dní váhový úbytek téměř 7 kilo :D)! Uplynulý týden jsem na sebe nebyl již tak přísný jak ten předchozí a dopřál jsem si 2 malá piva a nějakého panáka na oslavu narození kamarádova syna, pak jsem ale také měl pořádné výčitky :( Kupodivu to s váhou snad téměř nic neudělalo. Chtěl bych se dostat na váhu kolem 75 kilo, mohl byste mi tedy poradit, jak teď pokračovat?? Chci si objednat znovu DP na 15 dní a ještě jednou ho dodržet, za ty skvělé výsledky mi to totiž stojí :) Je to vhodná a rozumná volba? Děkuji moc za radu a všem ostatním přeji pevné nervy a velkou radost z dosažených výsledků.
 
15 years ago
drstanek
Dobrý den, tak to mám velkou radost. Pokud se budete držet Pokynů a budete striktně dodržovat plán, 100% dosáhnete toho, po čem toužíte. Držte se i nadále. Těším se na další zprávu. Určitě nepolevujte a vydržte ! V tomto hezkém počasí je to snadnější.
 
15 years ago
jayjay
Dobrý den pane doktore, tak jsem úspešně dnes začal 8.den DP na 15 dní a ráno si po týdnu stoupl na váhu. Za uplynulý týden jsem měl dal dolů téměř 4 kila, což je určitě skvělý výsledek, ale vím že to nejtěžší mám ještě před sebou.. Původně jsem měl rovných 90kg, ze kterých bych se rád dostal na "původních 75kg, které jsem kdysi měl. Když jsem o tomto způsobu hubnutí slyšel poprvé, příliš jsem tomu nedával...a tímto se Vám v duchu omlouvám :) Již nyní se cítím mnohem lépe, a to jak po fyzické, tak i psychické stránce. Mám sen dostat se nyní zpátky na váhu kolem zmíněných 75 kilogramů a zpátky se vrátit k aktivnímu sportovnímu životu, který jsem žil předtím, než jsem před více jak 2 roky nastoupil do nynějšího zaměstnání. Zatím jsem kromě malého množství vínka nezhřešil a jsem na sebe hrdýa sám se divím, jak mám pevnou vůli :)
 
15 years ago
drstanek
Dobrý den, ano, pohyb může být kontrakproduktivní. Zejména při dlouhodobém nevyváženém nízkoenergetickém režimu. Zvýšený tělesný pohyb je mimořádně důležitý vždycky , jen ne u nízkoenergetického režimu, kdy naše tělo dostává jen nezbytné množství výživných látek a nezbytné množství energie. Proto doporučuji pouze tělesné aktivity uvedené v Pokynech či na obalech výrobků. Co se týká karnitinu. Karnitin je látkou, která zprostředková přenos mastných kyselin do michotochodrií kde dochází k jejich spalování ( tedy k spalování tuku). Neznamená to však, že pokud konzumujeme více karnitinu dokážeme spálit tuku více. To nikdy prokázáno nebylo a nic tomu bohužel opravdu nenasvědčuje. Protože má zdravý člověk při běžné stravě karnitinu v těle dostatek či dokonce nadbytek, považuji osobně karnitin ,jako doplněk stravy, za látku, kterou nemá smysl do organismu uměle dodávat.
 
15 years ago
jayjay
Dobrý den pane doktore, začal jsem s DP na 15 dní a chtěl bych se zeptat, zda-li před pohybovou aktivitou (tenis, squash, plavání, lehký běh) je vhodné použít přípravky na podporu odbourávání tuku, např. L-Carnitin (vyrábí Nutrend)či jiné prostředky?? Dále bych se chtěl zeptat, zda-li je výběr pohybové aktivity zcela na mě (únavu zatím příliš nepociťuji), nebo zda může být nějaká zvýšená intenzita pohybu vzhledem k DP 15 dní kontraproduktivní? Díky za odpověď
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru