V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Možná dg.atypická mentální anorexie

14 years ago
drstanek
Tak snad to Zdenčo dobře dopadne. Lidského neštěstí je na světě už dost...
 
14 years ago
Zdenča
Moc Vám děkuji za odpověď budu se jí snažit přesvědčit, že hospitalizace je pro ní jediné řešení, chtěla jsem potvrdit i Váš názor. V této chvíli už zřejmě ambulantní léčba není správné řešení...
 
14 years ago
drstanek
Milá Zdenčo, je dobré, že chcete kamarádce pomoci, ale jediné co vidím jako momentálně smysluplné je ji dovléci k odborníkovi. Hospitalizace na interním oddělení bude asi nutná a pravidelná konsilia s psychiatrem možná také, pokud jsem si udělal správný obrázek o závažnosti stavu. Před vánočními svátky je to ještě větší problém, ale neodkládal bych to. Zdůrazňujte jí prosím, že má odpovědnost za 3 děti a že je v ohrožení života. Nedokáži si představit silnější argument, který by ji přiměl k odpovědnosti.
 
14 years ago
Zdenča
Vážený pane doktore, mám kolegyni z práce, na které mně velmi záleží a již je půl roku doma s poruchami trávení, celiakií a jelikož má velké bolesti po příjmu potravy tak zhubla při výšce 168 cm na 46 kg, což je BMI 16,3 a značné zdravotní rizika, již nyní trpí arytmií a ztrátami vědomí. Chtěla bych jí pomoci nabrat znovu nějaká kila, aby se rychle dostala z tohoto rizika, hospitalizaci na JIP odmítá, již byla několikrát, ale nikdo ji nepomohl, nesmí mléčné výrobky, nahrazuje to kozím sýrem tofu ap. ale já se domnívám, že třeba produkty pro sportovní výživu by ji mohly nastartovat, případně, zda se setkala Vaše manželka ve své ordinaci také s podobným případem. Hledám záchytný bod a musím jí přesvědčit, aby vyzkoušela nějaké potravinové doplňky a nebála se bojovat o své zdraví, je to matka 5 dětí a je jí 38 let. Můžete mně prosím něco doporučit, abychi jí alespoň trochu podpořila? Děkuji Vám mnohokrát za zprávu a přeji hodně úspěchů v novém roce a pohodu a zdraví.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru