V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

štítná žláza-dietní program

14 years ago
drstanek
Tak je to je výborné. Takto to určitě zvládnete. Jen potom buďte opatrní s tvorbou nového jídelníčku. Kdykoliv se ozvěte a držte se.
 
14 years ago
japro
Dobrý den,p.doktore,takhle přesně jsem to myslela.Oba budeme spokojeni,když se nám podaří zhubnout každému ještě alespoň 5 kg a následně si váhu udržet.Oba měříme 165 cm,já teď vážím 74 kg a manžel 80 kg,takže pořád je ještě co shazovat.Ale Vaše výrobky se nám nepřejedly,chutnají nám,o to hubnutí bude snazší.Mějte se hezky,Jarka.
 
14 years ago
drstanek
Milá Jarko, asi jsem se nevyjádřil dostatečně přesně. Myslel jsem to obecně, ať je dietní režim jakýkoliv. Pokud vám ještě hodně zbývá a jste schopni to zvládnout , doporučuji přísný DP s přídáním koktejlu Whey 20 každý den. Budete mít pak 4 pokrmy denně. Přidejte Dietline VitAmin a Paralékárna rybí olej. Gratuluji k výsledku !!!
 
14 years ago
japro
Dobrý den p.doktore,v pondělí jsme s manželem začli patnáctý den diety,oba jsme lehčí o 5 kg.Vitamíny jsem si koupila,děkuji za radu.Upozornil jste mne na pomalejší úbytek váhy v případě opětovného použití 15ti denního přísnějšího plánu,tak jsem se podívala na 10ti denní plán a přidáme si jednu svačinu.Děkuji za radu,mějte se hezky.Jarka.
 
14 years ago
drstanek
Mila Jarko, pokud se budete dobre citit a vyrobky se Vam nepreji , muzete plan dale pouzit. Pocitejte s tim, ze vaha pujde dolu pomaleji. Pridejte Dietline Vitamin, Paralekarna Rybi olej a Leucin Plus, pokud to Vase penezenka unese. Gratuluji k prvnim vysledkum. Drzte se i nadale. Tesim se, ze se zase ozvete.
 
14 years ago
japro
Dobrý den p.doktore,již týden s manželem držíme patnáctidenní přísný plán.Váhový úbytek máme každý asi 3kg.S dietou žádný problém nemáme,Vaše výrobky nám chutnají,polévky i krémy jsou perfektně ochucené.V roce 2003 u mě došlo k totálnímu odstranění štítné žlázy,dekompresy očnic a léčbě radioakt.jodem.Jiné zdrav.problémy nemáme,já užívám Letrox.Chci se zeptat,jestli dalších 15 dní můžeme opět použít přísný dietní program.Děkuji za odpověď.Jarka.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru