V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Leidenská mutace

14 years ago
ivona.ichova
Vážený pane doktore, obracím se na Vás s dotazem, zda s prokázanou Leidenskou mutací /heterozygot/ mohu užívat Lipoxal. Děkuji za Váš čas.
 
14 years ago
ivona.ichova
Děkuji Vám za Vaše rady, přecházím do on-line objednávek a Vámi doporučené výrobky si objednávám. Přeji hodně úspěchů ve všem, co děláte a hlavně zdraví. Zatím se mějte.
 
14 years ago
drstanek
Milá Ivono, legálně nemohou. Jsou to doplňky stravy nikoliv léčiva. Neexistují však ani léčiva , která by dokázalo to, co je naslibováno bez zdravotních rizik . Jediný sibutramin ( Meridia, Lindaxa) zvyšoval významně energetický výdej a dokázal při správném dietním režimu výrazněji ovlivnit výsledek hubnutí. Lactobacillus nemůže nahradit konzumaci mléčných výrobků. Je to pouze bakterie, která za určitých okolnosti může příznivě ovlivnit střevní mikroflóru. Mléko je velmi výživově hodnotné. Pokud ho nepijete, snažte se prosím bílkoviny mléka nahradit uměle ( Dietline Whey 20) či konzumací libového masa nebo vaječného bílku. Dbejte na dostatečný příjem vápníku. Jeho doplnění formou doplňku stravy je na místě. Máme v paralekarne výborný vápník od firmy Biomin. Ostatní vitamíny, minerální látky, stopové prvky či nenasycené tuky je možné získat z jiných potravin ať už živočišného či rostlinného původu včetně už zmíněného masa.
 
14 years ago
ivona.ichova
A myslíte, že Lipoxal a podobné prostředky svým složením mohou mít efekt, který se jim přisuzuje? A ještě jedna prosba - nesnáším mléko a mléčné výrobky, nahratí tuto absenci v těle "pilulka" laktobacilu?
 
14 years ago
drstanek
Milá Ivono, rozhodla jste se pro cvičení a to je výborné, pokud zároveň budete mít vhodný jídelníček ! Vedle správné techniky cvičení je důležitá i dostatečná intenzita, aby mohl zmizet přebytečný tuk. Jak to udělat nechám na jiné. Kdyby cvičení nepomohlo tak, jak si představujete, víte kam se obrátit. Přeji hezký víkend.
 
14 years ago
ivona.ichova
Dobré ráno, no Vy jste, pane doktore, poklad. Nezarmoutíte.... Samozřejmě budu velmi ráda, když mi věnujete chvilku svého času a poslechnu radu odborníka, co a jak v boji za lepší postavu. Děkuji.
 
14 years ago
drstanek
Milá Ivono, dobře. Nechám to tedy na Vás. Výrobek je bezpečný a nemůže Vám v doporučeném dávkování uškodit.
 
14 years ago
ivona.ichova
Dobrý den, pane doktore, děkuji za Vaši odpověď, Lipoxal chci brát jako doplněk ke cvičení, myslím si, že nikterak výrazněji složením nevybočuje z řady podpůrných "spalovačů tuků", ale věřím, že svůj význam při svičení má, a pevně věřím, že mi to teď v jedné větě nevyvrátíte.....
 
14 years ago
drstanek
Milá Ivono, u Leidenské mutace Meridia můžete, pokud budou respektovány kontraindikace uvedené v příbalové informaci. Momentálně je distribuce veškerých léčiv s obsahem sibutraminu pozastavena. Můžete mi napsat za jakým účelem by jste chtěla užívat Lipoxal?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru