V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Kafe a zelenina

13 years ago
drstanek
Milá Vlasto, jestliže dodržujete nízkoenergetický jídelníček, je mu třeba přizpůsobit tělesné aktivity. Je také třeba dbát na to, aby byl jídelníček dostatečně výživný. Např. libové maso je velmi důležitou složkou stravy které vedle bílkovin dodává velké množství biologicky aktivních látek. Doporčuji také užívat vlákninové přípravky v dostatečném množství aby mohly navodit pocit plnosti a snížit pocit hladu. Doporučuji také používat nějaký multivitaminový-multiminerálový přípravek. Vyvarujte se zpočátku konzumace ovoce ( včetně jablek) a omezte tělesnou zátěž. Dosáhnete snáze snížení váhy. Doporučuji si také denně připravit alespoň jeden teplý pokrm. Např.libové maso na přírodní způsob 150g s dušenou či vařenou zeleninou. Jestli nedosáhnete žádného pozitivního výsledku doporučuji použít DP na 12 dní a zároveň důsledně respektovat Pokyny. Těším se na případné dotazy.
 
13 years ago
vlastinka
Dobrý den, děkuji za odpověď. Stále ještě nejsem rozhodnutá co provedu :-). Mám strach, že je pro mě toho jídla strašně málo a že to nezvládnu. Vstávám každý den kolem čtvrté hodiny ráno, jdu na procházku se psem, pak do práce, kde se nasnídám (Ovofit). Dopoledne mám dvě malé svačiny, většinou si rozdělím nízkotučný tvaroh a jablko. K obědu mívám salát - zelenina, cottage, krabí tyčinky, tuňák apod., vždycky si nějaký vymyslím. Odpoledne také většinou nějaký nízkotučný mléčný výrobek a zelenina. 1 - 2x v týdnu chodím do posilovny a 3 - 4x v týdnu jezdím spinning. A potom mám hlad, že bych "snědla koně" :-). Většinou se ošidím nějakým čajem a zeleninou. Mám strach, že když budu jíst ještě míň tak to nezvládnu a pak "vyluxuju" celou ledničku. Tak co s tím, pane doktore?
 
13 years ago
drstanek
Milá Vlastinko, doporučuji dietní plán dodržet dle Pokynů aby měl jeho nákup smysl. Jestli však potřebujete dát dolů jen 4kg, můžete 2pokrmy za den nahradit Guaretou a další 2 vytvořit z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Velikost porcí volte podle DP na 7,10, 14 dní, kde jsou některé běžné výrobky a pokrmy uvedeny. Věřím, že to zvládnete.
 
13 years ago
vlastinka
Dobrý den, Vaše stránky prohlížím už několik dní a dnes jsem se zaregistrovala. Přemýšlím o DP na 7 dní, stačilo by mi shunout 3-4 kg. Ale neumím si to představit bez kávy a zeleniny. Opravdu se nesmí nic mimo jídelníčku? Aspoň malá kávička a nebo melta? A zelenina se během dne taky nesmí uzobávat? Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli si čaje mohu osladit umělým sladidlem. Děkuji za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru