V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Volba plánu

13 years ago
drstanek
Dobrý den, tak to jste dosáhla výborného výsledku. Gratuluji ! DP na 10 dní by jste měla váhu snížit o další cca 2kg. Potom je vhodné pokračovat jídelníčkem obdobné výživové hodnoty. Doporčuji ponechat 2 pokrmy Guareta a 2 pokrmy sestavit z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Držte se a těším se na další zprávu.
 
13 years ago
kamysecek
Dobrý den pane doktore, nakonec jsem se odhodlala a až po dlouhé době jsem 15ti denní plán dodržovala až poslední dny s výsledkem cca - 4,5 kg dole, od zítřka začínám s desetidenním plánem....chci se zeptat, jaký je u tohoto plánu přédpokládaný váhový úbytek a co by mělo po tomto plánu následovat.Děkuji za vaši odpověď.KZ
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, plán jste vybrala správně a pokud Vám bude vyhovovat, doporučuji na něj navázat DP na 10 dní. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů. Pokud bude něco nejasného, určitě se ozvěte. Těším se na zprávu po prvním týdenním vážení.
 
13 years ago
kamysecek
Dobrý den pane doktore, při výšce 159 cm vážím po druhém porodu 74kg a kila po roce a půl nejdou dolů,nekojím. Chtěla bych zhubnout 14 kg. Dnes jsem si objednala 12 DP, udělala jsem dobře? Co by mělo po těchto 12ti dnech následovat?Nedostaví se jojo efekt? děkuji moc za odpověď. K.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru