V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

jak pokracovat dal v jidelnicku

13 years ago
drstanek
Dobrý den, snížení zvýšeného krevního tlaku je způsobeno hlavně váhovým úbytkem, který je doprovázen m.j. snížením nadbytečných zásob sodíku a vody. Tím také dochází k snížení žilního odporu. V mnoha případech dochází po absolvování DP k úpravě krevního tlaku a k úpravě hladin krevních tuků a cukru a další medikace již není nutná pokud si váhu udržíme.
 
13 years ago
fazolka30
Dobrý den, objednala jsem si 12DP a vitamíny. Potřebuji vysvětlit důvod snižování tlaku při dietním plánu, co snižování způsobuje. Děkuji za odpověď s přáním hezkého dne
 
13 years ago
drstanek
Měřte si tlak ráno a večer. Vypadá to, že po ztrátě dalších 3-5kg bude třeba dávkování snížit či léky zcela vysadit. Poraďte se prosím potom se svojí praktickou lékařkou. Pokud si budete objednávat další DP volte ty výrobky, které Vám vyhovují. O zaměnitelnosti se dočtete v Pokynech. Záměnu je možné napsat při objednávce do poznámky. Držte se ! Těším se na další zprávy a dotazy.
 
13 years ago
fazolka30
Dnes jsem měla 114na76 brala jsem lokren pul a 2krát denně Ebrantil nemohu jíst tupolevku rajskou je mi stoho špatně
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, úprava dávkování léčiv je při ztrátě více kilogramů nutná viz. Pokyny. Nepravidelnosti menstruačního cyklu se mohou také objevovat. Protože máte hodně kilogramů před sebou, doporučuji navázat DP na 12 dní a přidat Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Jestli se Vám hodně stýská po běžném jídle, navažte DP na 14 dní. Doporučuji každodenní měření TK a na základě výsledků případně prosím požádejte lékaře o úpravu medikace. Jaké léky užíváte ? Jaký TK jste dnes měla ? Přeji pevnou vůli a gratuluji k první ztrátě přebytečných kilogramů ! Držte se takto dobře i nadále.
 
13 years ago
fazolka30
Dobry den, mela jsem od Vas Dietni plan na 15dni prisny. Lecim se na vysoky krevni tlak. Poslednich osm dni jsem musela prerusit leky, protoze jsem mela nizky tlak. Po deseti dnech menstruace jsem opet zacala krvacet. Vazila jsem 106kg merim 163cm. Zhubla jsem 4kg s tim, ze mam pred sebou jeste 3dny diety. Prosim poradte mi co dal. Dekuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru