V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Zastavení hubnutí

12 years ago
Naděžda Klewar Slavíková
Ahoj Lucko, na Mikuláše jsem se nemohla ozvat, neboť po změně stránek mám "neviditelnou" poradnu. Teď se mi to nějak povedlo "ošidit", tak snad bude moje odpověď vidět. Včera třináctého byly dvě kila dole, tak teď to do Vánoc váhu alespoň udržet. Píšu hlavně do Vánoc, protože po 24 to u mě nehrozí, u nás hlavní "hody" probíhají z časových důvodů všech členů rozšířené rodiny dříve. Těším se na odpověď Naďa
 
12 years ago
lucie.volkova4
Tak to beru, já už včera začala. Dnes teda druhý den. Váhu psát nebudu, ale na Mikuláše si písnem kolik :-)
 
12 years ago
Slavíková Naďa
Já myslím, že je to obdobně. I já jsem po svatbě nebo přes léto zpět něco nabrala, už asi 2 kg jsem zase zhubla, ale ještě ne vše. Ještě by to chtělo alespoň 3 kg. Ty jsi mě dnes namotivovala, že v tom nebudu sama. Takže od 1.12. s motem "Dáme si to pod stromeček". Koneckonců proč hubnout až po Vánocích.
 
12 years ago
lucie.volkova4
Zdravím, tak ten příspěvek jsem nečetla :-). Svatba 16.7. úspěšně. Nyní se mi podařilo 3 kg z toho úspěchu nabrat. takže od 1.12. začínám od znovu tak snad to dopadne :-)
 
13 years ago
Slavíková Naďa
Ahoj Lucie, aby sis nemyslela, že jsi v tom sama, tak si můžeme „fandit“. V únoru jsem chtěla zhubnout alespoň 4 kg, ale nakonec se mi „povedlo“ 7 kg. Váhu jsem se snažila „úspěšně“ stabilizovat, ale protože „s jídlem roste chuť“, ale to teď nemyslím skutečně jídlo, řekla jsem si, že to chce ještě trochu, teda tebou vytčený cíl 5 kg by byl snový. Náš den „D“ je 8. července, tedy na to máme obě zhruba stejně času. Když jsem se vdávala poprvé, a to je před 33 lety, to jsem váhu ještě neřešila, spíš podváhu. Ale od včerejška jsem najela na DP 12. Budu ráda, když mi odepíšeš, jak to jde. Držím palce, Naďa.
 
13 years ago
drstanek
Milá Lucie, někdy je dobré nakrátko zvýšit energetický příjem jako při stabilizaci váhy na 3-4 týdny a potom zase nasadit přísný režim. Nevím zda je to ale ve Vašem případě nutné a zdá se mi spíše, že někde chybička musí být. Buďte velmi opatrná na příjem sacharidů. Přesto bych ale zkusil sestavit jídelníček ze 2 pokrmů Guareta a 2 běžných, který bude obsahovat nízkotučné mléčné výrobky, libové maso a zeleninu. Výživová hodnota by se měla podobat přibližně DP na 10 dní. Chléb Dietline či brambory je možné nahradit 3 mandarinkami či menším pomerančem. Zkuste to tak po dobu 10 dnů a uvidíme. Pozor na slazené nápoje , džusy, ovocné a zeleninové šťávy. Momentálně bych se všemu vyhnul.PS : zkuste přidat Paralékárna Leucin Plus ( 2 tablety). Pozor na tělesnou zátěž. Stále platí to, co je uvedeno v Pokynech.
 
13 years ago
lucie.volkova4
Dobrý den, začala jsem s dietním plánem přísným a pak 10 denní, podařilo se mi od února zhubnout cca 9kg, ještě bych potřebovala 5 kg, ale ať dělám co dělám váha dolů nejde. zkoušela jsem znovu přísný plán, jenže ten se mi už nedaří vydržet. Více jsem ale na Vaši stravě, pokud mám chuť na ovoce nebo jiné jídlo, dám si i něco jiného ale to bývá tak jednou za 3 dny. poraďte mi prosím co s tím? za měsíc a půl mám svatbu a těch 5 kg by se mi ještě líbílo. děkuji Lucie
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru