V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

DP na 15 dnů přísný

13 years ago
drstanek
Marie, hubnutí zdá se pokračuje ( pokud se vážíte za standartních podmínek) a to je skvělé. Bude-li vyhovovat pozvolný úbytek váhy, je to lepší pro její udržování. Když zvolíte rychlejší postup, musíte potom jídelníček ještě opatrněji hlídat. V každém případě váhový úbytek 0,5kg týdně je svým způsobem ideální, jestliže jsme schopni na jídelníčku obdobné výživové hodnoty vydržet dlouhodobě, protože máme více kilogramů před sebou.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, hlásím se po týdny s úbytkem 0.5 kg, je to málo ale jsem spokojená protože vím že jsem tento týden hřešila, sice jen trošku ale hřešila. Objednávám si ještě jeden 15DP přísný, který chci doplnit buď nízkotučným tvarohem, nebo nějakým podobným výrobkem a odpoledne vařenou zeleninou, případně zeleninovým salátem, či v mikrovlnce vařenou cuketou. Díky moc za rady a pevně věřím že s Vaší pomocí nakonec dosáhnu svého cíle. Hezký den a nadcházející víkend Marie
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, díky za zprávu. Změny které jste udělala zvýšily příjem sacharidů v dietě a proto váhový úbytek nemusí být optimální. Výrobky , které v našich plánech kromě Guarety a Dietline doporučujeme nejsou zdaleka všechny ideální, protože opravdu není lehké v supermarketech něco vyhledat co je předpřipravené k rychlému použití, zároveň je "poživatelné" a co má přimeřenou výživovou hodnotu. Jinak něco jiného je , zda se rozhodneme pro přísný Plán a třeba pro DP na 10dní. Podle toho musí vypadat i příslušné záměny. Nelze tedy všechny rady brát paušálně. Jinak si myslím, že váhový úbytek je stejně velmi slušný a zasloužíte si určitě velkou pochvalu.
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, je dobré , že jste se rozhodla s váhou něco udělat. Vážné zdravotní problémy by se brzy objevily. S hubnutím máte již zkušenosti a pevně věřím, že již nebudete opakovat stejné chyby a že se neučíte váhu kontrolovat. Ne každému se to povede napoprvé a je dobré se z chyb poučit. Přeji pevnou vůli a těším se na Vaše zprávy po týdenním vážení.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, hlásím se po týdnu s úbytkem 80 dkg. Nevím jestli jsem si to nenabourala tím balíčkem chipsů i když jsem ho snědla místo jednoho jídla. Třikrát v týdnu jsem si nahradila jedno jídlo zeleninovým salátem (20 dkg listové zeleniny + 10dkg rajče +paprika)nebo findus fresh classic mix. Četla jsem tady někde v diskusi že nedoporučujete mrkev a v té zelenině je jí poměrně hodně a v chipsech taky. Jinak beru vitamíny dle Vaší rady a rybí olej. Ještě mám na 7 dnů dietní plán a pak nevím jak pokračovat. Děkuji moc a přeji hezký den. Marie
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, vypadá to, že jste velmi ukázněná a že si za tu ukázněnost pamlsek zasloužíte ! Jeden balíček chipsů si dejte. Doplní vám některé biologicky aktivní látky a věřím, že vám budou chutnat. Dále bych je zatím do jídelníčku nezařazoval a případně navíc přidal jen omeletu nebo koktejl Dietline.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, hlásím e opět po týdnu s úbytkem 1,90kg. Začínám třetí 15DP přásný. Rada na míchaná vajíčka je výborná, včera jsem si moc pochutnala, dala jsem si tam lžičku hrášku a bylo to výborné, už se budu těšit na další.Objednala jsem si vaše zeleninová chipsy, myslíte že je můžu ochutnat, nebo ještě vydržet.Děkuji moc za rady a přeji hezký odpočinkový víkend. Marie.
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, omeleta je nahraditelná koktejlem Dietline WHEY 20 viz. Pokyny. Jestliže vám dělá příprava problémy, rozmíchejte si prášek s perlivou vodou a připravte ji jako míchaná vajíčka. Je možné do ní dát lžičku hrášku Bonduelle nebo nakrájenou pažitku či petrželku. Vaječná bílkovina-albumin je nejkvalitnější bílkovinou z výživového hlediska je dobré ji v dietním režimu ponechat jestliže je to trochu možné. Věřím, že takto přípravu snadno zvládnete a že si nakonec na "omeletě" i pochutnáte.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den, pane doktore jde prosím něčím z Vašich výrobků zaměnit omeleta, nějak mi nechce prolézt krkem, možná že ji dělám špatně ale mám ji vždycky hodně tuhou. Díky za radu Marie
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, jestli zvládnete plán zopakovat bez přidání běžné stravy, bude to lepší.Přidejte Paralékárna Rybí olej a Dietline VitAmin. Jestli jste byla skutečně v dodržování jídelníčku důsledná, přidal bych 1 pokrm zeleninový . Doporučuji buď vařenou zeleninu uvedenou v DP na 7, 10 nebo 14 dní, nebo 300g čerstvého zeleninového salátu s octovou zálivkou, který bude obsahovat 200g listové zeleniny a 100g rajčat a papriky. Je možné přisladit tekutým sladidlem Kandisin. Měla by jste tedy za den 4 pokrmy. Přeji pevnou vůli a těším se na zprávu po dalším týdenním vážení.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, hlásím se po pěti dnech s úbytkem 1 kg. Chci se zeptat jak pokračovat dál, jestli můžu ještě znovu 15 DP přísný, nebo jestli můžu nějaký pokrm vyměnit za vařenou nebo čerstvou zeleninu stejné kalorické hodnoty. Děkuji a přeji hezký den. Marie
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, DP přísný je prakticky bezezbytkový a je třeba s tím počítat. I z tohoto důvodu je dobré brát vlákninové přípravky Guareta viz. Pokyny, aby bylo dosaženo pravidelnosti. Může se tedy jednat pouze o zácpu domnělou protože k vyprazdňování není zase až tak velký důvod. Laktulózu jinak můžete použít. Může způsobovat nadýmání. Doufám, že vše bude brzy v pořádku.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, mám jeden dotaz, můžu užívat Lactulosu, trpím hroznou zácpou, problémy jsem měla občas i před tím než jsem začala držet dietu. Díky moc za odpověď a přeji hezký víkend. Marie
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, tak to všechna čest. Na koupališti bych to asi nezvládl. Třeba na dobře natočenéa vychlazené pivo v kelímku u vody mám velkou slabost. Škoda, že zmizely kelímky voskované. Z těch to lépe chutnalo a pěna déle vydržela. Váhový úbytek je skvělý. Gratuluji ! A vydržte !
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, hlásím se opět po týdnu s úbytkem 1,5 kg. Je to ale velmi kruté, protože pracuji na koupališti a kolem mne jdou celý den vůně s bufetu. Hezký i když až moc teplý den přeje Marie.
 
13 years ago
drstanek
Tak to je výtečný výsledek ! Držte se i nadále Pokynů a buďte připravena na to, že váha již půjde dolů výrazně pomaleji. Jestli za týden nahlásíte, že máte o kilogram méně, je to opět výtečný výsledek. Přeji pevnou vůli a dostatek odpočinku !
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, dneska jsem ukončila DP - 15 přísný, mám dole 6 kg. Pokračují dalším DP-15 přísný. Dle vaší rady jsem doplnila vitamínem a rybím olejem z Vaší lékárny. Díky za rady a přeji hezký den Marie
 
13 years ago
drstanek
Tak to určitě nějaký větší váhový úbytek přijde během 2-3 dní. Nepijte minerální vody, nepřisolujte.
 
13 years ago
midarka
Pane doktore jedno menší rajče nebo jedna malá paprika, víc nic. Díky a hezký den
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, kolik těch rajčat nebo paprik za den bylo ? I se zeleninou je třeba opatrně. Strava je prakticky bezezbytková viz. Pokyny-komplikace a tak pokud nemáte k zácpě sklony, moc bych se tím netrápil. Velké kolísání teplot může mít také vliv na zadržování vody v těle. Snažte se být důsledná a váhový úbytek přijde. Nenechte se odradit !!! Určitě bude další hlášení od Vás veselejší.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, jsem zoufalá za týden jsem zhubla 10 dkg. Jediné co jsem porušila je že jsem polévky vyměnila za hrachové a k omeletě jsem si vzala buď rajče nebo papriku. Jinak jsem dodržela všechno i s pitným režimem. Trpím však velkou zácpou. Po prvním týdnu jsem si musela nakapat gutalax, teď už jsem zase týden nebyla na velké, ale ani nepociťuji že bych byla nějak plná. Díky moc za radu a určitě chci pokračovat a věřím že se úspěch dostaví. Hezký den Marie
 
13 years ago
drstanek
Milá Marie, můžete jestliže se dobře cítíte a pokrmy Vám vyhovují. Přidejte Dietline vitAmin a Paralékárna rybí olej. První váhový úbytek je velmi dobrý a věřím, se si povedete dobře i v následujících týdnech. Napište mi zase prosím nejpozději po druhém týdenním vážení.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, hlásím se po 7 dnech s úbytkem 4 kg. Můžu si prosím objednat další 15DP přísný. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
 
13 years ago
midarka
Dobrý den pane doktore, vracím se k Vám po roce opět s problémem zhubnout. Před rokem jsem zhubla 16 kg a bohužel zase nabrala.Měla jsem problémy spojené s přechodem psychického rázu a nezvládla jsem to. Chci to zkusit znovu. Mám 56 let, měřím 169 cm a vážím 116 kg. Pevně věřím že to s Vaší pomocí zvládnu. Kdybych to neměla do Prahy tak daleko, tak bych určitě navštěvovala poradnu paní doktorky, ale bohužel to nejde. Děkuji moc a přeji hezký den. Marie
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru