V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dp

13 years ago
drstanek
Dobrý den, to ,že se nedostavil jo-jo efekt a váha stále klesá znamená, že volíte velmi vhodně jídelníček a nezvyšujete nadměrně příjem sacharidů. Přeji pevnou vůli i nadále a těším se na další zprávu.
 
13 years ago
radapada
Dobrý den,přešli 2 týdny od skončení 12 DP,začala jsem přidávat aj normální jídlo,žádný jojo efekt se nedostavil ba naopak ještě kilo dolů,rozhodla jsem že budu tak pokračovat.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu. V každém případě jste si vedla skvěle a gratuluji k výsledku ! Věřím, že si poradíte i s postupnou náhradou výrobků Guareta a Dietline za běžné pokrmy a těším se, že se zase po dalším týdenním vážení ozvete.
 
13 years ago
radapada
Dobrý den,tak dnes končím s 12 DP,mám dole 6kg.Musím se přiznat,že jsem snědla i nějaké to rajče a kousek okurky navíc.Všechno mi chutnalo až na polévky,někdy to bylo těžké je sníst.Rozhodla jsem se,pro zakoupení pudinků,koktejlů a tyčinek,chci vyzkoušet aj jiné věci,které máte v nabídce a přidávat postupně aj nějakou tú zeleninu,kuřecí prsa.
 
13 years ago
drstanek
Bolesti se mohou při přechodu na skromný jídelníček vyskytnout. Mají však většinou jinou příčinu. Těším se na zprávu po prvním týdenním vážení.
 
13 years ago
radapada
Tak v pátek mi to došlo,začala jsem v sobotu.Zatím je to ok,akorát mám slabší bolest hlavy,po skončení se ozvu.
 
13 years ago
drstanek
Doporučuji začít DP na 12 dní a pokrmy si rozvrhnout v rámci 24 hodin tak, jak vám to bude vyhovovat. Pečlivě si prosím pročtěte Pokyny a pokud bude něco nejasného určitě se ozvěte.
 
13 years ago
radapada
Děkuji.Jaký DP by jste mi doporučil,je mi 31,měřím 164. a váha 112kg,delám na 3 směny.
 
13 years ago
drstanek
Ano. Určitě. Uveďte prosím do poznámky za jaký pokrm Guareta ji chcete vyměnit. Výrobky Guareta jsou vzájemně zaměnitelné viz .Pokyny.
 
13 years ago
radapada
Dobrý den.Chci se zeptat,jestli při zakoupení nějakého DP je možnost vyměnit houbovou polévku za jinou.děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru