V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

mokina

13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za dobrou zprávu. Myslím, že je čas zařadit jeden běžný pokrm a doporučuji navázat DP na 10dní. Váha půjde stále dobře dolů, pokud se nedopustíte dietních prohřešků. Těším se na zprávu po dalším týdenní vážení a věřím, že budete mít úspěšný týden.
 
13 years ago
mokina
Dobré ráno po 3týdnech jsem schodila 5,5kg. Ted u druhého 12DT se ta váha zastavila,ale cítím se dobře a ubývám na centimetrech.Chci dále hubnout,prosím který dietní plán doporučujete? Děkuji a hezký den.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, výsledek je výtečný a osobně bych doporučoval pokračovat stejným plánem bez snižování příjmu bílkovin. Gratuluji k prvnímu úspěchu!
 
13 years ago
mokina
Dobrý den mám za sebou týden 12DT a schodila jsem 4kg,chtěla bych pokračovat dále buď 12DT nebo 15DTpřísným.Co mi prosím radíte.Děkuji za odpověď.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, doporučuji začít DP na 12 dní jestli vám bude vyhovovat úplná náhrada stravy. Je to většinou na počátku diety vhodnější. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů a kdyby bylo něco nejasného, ozvěte se prosím.
 
13 years ago
mokina
Dobrý večer pane doktore ,prosím o radu je mi 43let měřím 160cm a vážím 82kg.Jak mám začít se snížením váhy? Moje představa je tak 20kg.Děkuji za opověd
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru