V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

chipsy

13 years ago
drstanek
Milá Lindo, ta odpověď v byla spíše "do poradny ". Nemohl jsem to nechat bez povšimnutí kvůli návštěvníkům stránek. Kéž by si všichni dokázali poradit jako vy !
 
13 years ago
lindi
Já vím pane doktore :), čekala jsem podobnou odpověď. Však jsem psala, že nic vhodného jsem nesnědla, ale čeká mně ještě kousek cesty a já si tu chybku nechci vyčítat, prostě pojedu dál a pomalu se dostávat na svou cílovou váhu. Nadváhu nemám a pojedu si do svého cíle bez stresu, ale děkuji za vaše výrobky, bez nich bych to asi nedokázala ;-)
 
13 years ago
drstanek
Milá Lindo, tmavé pečivo je zdrojem sacharidů a někdy i tuku a pro redukční režim vhodné není. Velmi často nemá žádné výhody oproti pečivu bílému, které je pro lidi s nadváhou nadbytečným zdrojem škrobu. Může obsahovat nekvalitní rostlinný tuk, díky pečení nebo díky použití již nekvalitní suroviny. Snažte se preferovat výrobky jako je chléb Dietline. Nemusí zpočátku chutnat každému, ale když si na jeho chuť zvyknete, budete jej určitě zařazovat do jídelníčku každodenně. Je to ideální cereální výrobek po stránce výživové i technologické. Má také přiměřenou velikost porce.
 
13 years ago
lindi
Dobrý den a děkuji, včera jsem tedy neodolala tmavému pečivu, ale zas se držím pravidla, že to konečně dokázat chci a malej hřích mě nezabije, jelikož hodlám najet znova na další plán. Nikam nespěchám a nic si nechci zprotivit,takže dnes jsem zase vzorná a ještě kus cesty před sebou.
 
13 years ago
drstanek
Díky Lindo za zprávu. Je to velmi dobrý výsledek a brzy se ještě zlepší jestliže jste byla důsledná. Držte se a nepolevujte. Těším se na to,že dosáhnete cílové váhy.
 
13 years ago
lindi
Dobrý den pane doktore, tak zítra končím 12 DP a zatím jsou dole 3kg,ale hodně poznám na oblečení, nicméně, už mám na cestě další 12 DP a budu pokračovat,snad 6 kilo pomalu dolů ještě dám. Děkuji a hezký den přeji.
 
13 years ago
drstanek
Gratuluji k dalšímu úbytku Lindo ! Omeleta je zaměnitelná s koktejlem Whey 20 viz.Pokyny str.8 nad rozpisem výrobků. Těším se na další zprávu po týdenním vážení. Držte se !
 
13 years ago
lindi
DObré ráno, tak se hlásím po týdnu je dole 2,7 kg.PAne doktore, mám v plánu si dát ještě jednou DP na 12 dní, kupodivu s ním nemám problém, jen se chci zeptat, myslíte, že by místo koktejlů do plánu šlo zařadit omelety? Chutnají mi mnohem více. Jinak je skvělé, že rozšiřujete o nové příchutě, moc mi chutná Guareta morning start s jablkem a vlákninová hovězí polévka! Každopádně můj váhový cíl je stále ještě 7 kg, ráda bych došla do Vánoc svého cíle. Přeji krásný den.
 
13 years ago
drstanek
Milá Lindo, mám radost, že vám chipsy chutnají. Do DP na 12 dní je zařadit nelze, ale stejně věřím, že dosáhnete dobrého výsledku, jestliže jej jinak striktně dodržíte. Budu rád, když se po prvním týdenním vážení také ozvete.
 
13 years ago
lindi
DObrý den pane doktore,tak dnes mi přišla zásilka a musím vám hned napsat. Jako dárek jsem od vás dostala balíček zeleninových chipsů a nedalo mi to a pár jich ochutnala-snad to není tak velký hřích(3. den jsem na 12.ti denním programu) a musím vám říct, že jsou naprosto úžasný, určitě je příště objednám. Jsem opět ve snaze shodit s váma pár kilogramů a tentokrát snad už si je definitivně udržet. Děkuji Linda
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru