V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietní plán

12 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, v prodejní síti je pouze mléko s nejnižší hodnotou 0,5% tuku. Kde jste přišla na hodnotu 0,05%? Nevloudila se nám někde na webu ( nebo do některé mé odpovědi) chyba?
 
12 years ago
Dobrý den pane doktore chtěla jsem se zeptat jestli můžu používat odstředěné mléko 0,05% tuku?Nebo jen mléko 0,5% ?Předem děkuji za odpoved.
 
12 years ago
Moc Vám děkuji,objednala jsem si DP na 12 dní a klubovou kartu.A první shozená kila určitě nahlásím.
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Marto, začněte prosím kompletní náhradou stravy DP na 12 dní, při respektování Pokynů. Doporučuji si také pročíst Pokyny ke satbilizaci váhy, které jsou uvedené na webu, nebo se dají koupit. Bude-li něco nejasného, ozvěte se prosím. Těším se, že budete úspěšná a že vám to bude také brzy hodně slušet.
 
12 years ago
Dobrý den,potředuji poradit jaký dietní plán si mám zvolit.Před 4 lety jsem přibrala víc jak 15kg a bohužel dodnes se jich nemohu zbavit.Je mě 45 let,161cm a vážím 75kg z velikosti 36-38 jsem nyní skoro na 44.V 15 letech jsem zhubla a po 2 těhotenstvích jsem se vždy dostala na váhu 52,kolem 40 jsem si ji udržovala na 57-58.Mám štítnou žlázu v pořádku,moje lékařka mě pomohla tak že mě řekla at´ nežeru,gynekolog mě řek že jsem stará.Loni jsem si nechala vypracovat jídelníček od výž.poradkyně,ale bylo to jednotvárné a po čase mě přestalo(a hlavně i nedostatek času) počítat kj,no a pak jsem objevila centrum zdraví, svět proměny kde vás lákali na to že zhubnete bez počítání kj,bohužel to bylo založeno na krevních skupinách,takže podle mé krevní skupiny bych pomalu nemohla nic jíst.Tak trpím komplexy z velkých prsou,břícha a stehen,a nejvíce mě vadí reakce okolí.Na Vás jsem dostala odkaz od jedné paní která u Vás krásně zhubla a moc jí to sluší.Moc Vám budu vděčná za Vaši radu.Marta
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Šárko, váhový úbytek je výtečný a je odměnou za vaši vůli a pevné odhodlání. Držte se i v dalších dnech aby byl výsledek co nejlepší. Těším se na další zprávy či dotazy.
 
12 years ago
Šárka
Dobrý den, pane doktore, včera uplynul týden od zahájení 12denního dietního plánu, tak hlásím výsledky. Začínala jsem na 81,6 kg, dnes mám 78,2 kg, tedy úbytek 3,4 kg. Musím se přiznat, že jednou jsem si k večeři místo tyčinky dala tři plátky nízkotučné šunky, dvě cherry rajčátka a dvě kuličky mozarelly... Měla jsem strašnou chuť na něco čerstvého. Ale snad jsem tím moc nezkazila. Pokračuji dál, mám ještě pět dní. Přeji hezký den, Šárka
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Martino, zahájil bych hubnutí kompletní náhradou stravy DP na 12 dní. Než si plán objednáte, pročtěte si prosím Pokyny. Kdyby nebylo něco jasného, ozvěte se. Těším se, že budete úspěšná a že si naučíte váhu udržovat.
 
12 years ago
Dobrý den, prosím o radu ještě jsem váší dietu nedržela. Je mi 31 let, měřím 163 cm a vážím 83 kg. Chtěla bych zhubnout o 20 kg, doporučíte mi jaký dietní plán si mám objednat? Děkuji Martina
 
12 years ago
Šárka
Dobrý den, pane doktore, moc Vám děkuji za odpověď, vše jsem si již objednala a po prvním týdnu nahlásím výsledky. Přeji hezký den.
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Šárko, jestliže jste se doposud stravovala pestře, můžete multivitamín-multiminerál (Dietline VitAmin nebo Aditiva) přidat až po ukončení DP na 12 dní, kdy se obvykle navazuje DP na 10 dní. Doporučoval bych ale použít vlákninové přípravky Guareta ( Guareta SlimLinea nebo Guareta SuperSlim) 30 minut před každým pokrmem. Mezi jídly pak Guareta EaySlim - 2 tabletky za den. Souhrnné informace jsou uvedeny na těchto stránkách u kategorie Vlákniny. Guaretu Slimlineu je také možné roztřepat s pudinky Guareta. Jsou pak hutnější a hodí se k postupnému ujídání. Přeji vám pevnou vůli a těším se, že se ozvete nejpozději po prvním týdenním vážení. Určitě se prosím ozvěte, pokud bude něco nejasného.
 
12 years ago
Šárka
Vážený pane doktore, po přečtení mnoha příspěvků zde jsem se pro začátek rozhodla pro 12denní dietní plán. Je mi 42 let, měřím 170 cm a vážím 81 kg. Mým cílem je dostat se alespoň na 70 kg. Můžete mi prosím poradit, jaké doplňky (vlákninu a vitamíny) bych si měla k plánu přikoupit a kdy je užívat? Předem děkuji za odpověď.
 
12 years ago
Vážený pane doktore, kamarádka začala s Vaším DP a chodí do poradny, asi po měsíci vypadá naprosto úžasně, je moc spokojená, sluší jí to. Napadlo mě, že bych to také mohla zkusit. Je mi 25 let, meřím 173 cm a vážím 80 kg. Chtěla bych zhubnout alespoň 15 kg. Nemám žádné zdravotní potíže, cvičím několikrát týdně, aktivně sportuju, mám výbornou fyzickou kondici, snažím se hlídat v jídle a přesto nemůžu zhubnout. Myslíte, že bych měla vyzkoušet některý z DP, popřípadě který? Děkuji za odpověd. Bára
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Jiřino, to je výborné, že se vám podařilo váhu udržet. DP na 12 dní vám pomůže zase v hubnutí pokračovat. Pokrmy Guareta jsou vzájemně zaměnitelné ( viz.Pokyny str.8-Upozornění) a tak si můžete vybrat to, co vám chutná. Požadovanou záměnu prosím uveďte při objednávce do poznámky. Těším se, že se ozvete po první týdenním vážení. Přeji pevnou vůli !!!
 
12 years ago
Jiřina
Dobrý den, již jsem držela plán 12 dnů. |Je to zhruba 1rok. Od té doby jsem schodila 10kilo, ale opět stojím na váze. Minule mi tento plán pomohl nastartovat metabolismus, měla bych si opět objednat 12 denní?? A ctěla bych se zeptat zda je možný nahradit jogurtový krém pudinkem, nebo něčím jiným? Nejsem schopna ho sníst. Předem děkuji za odpověď. J.
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Lucie, tak to vás musím hodně pochválit. Udržet si váhu mezi 2 Plány po dobu 14 dní není zase až tak jednoduchá věc a vy jste to dokázala! Gratuluji k výsledku. Protože máte ještě pár kil před sebou, doporučuji po skončení DP na 10 dní 2 pokrmy Guareta ponechat a další 2 pokrmy vytvořit z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Viz. také Pokyny pro stabilizaci váhy. Až do dosažení cílové váhy bych se držel 4 pokrmů za den a výživové hodnoty DP na 10 dní. Těším se, že se vám bude dařit i nadále a ozvěte se!
 
12 years ago
lucka27
Dobrý den pane doktore hlásím se po měsíci ... po DP15přísný a zvážení jak navázat dál a po 14 denním vynechání sem navázala na DP na 10 dní objednala si k tomu od Vás oddtučnovací čaj bylinný a Paralékarna rybí olej.Po DP15p jsem zhubla z 92,4 na 87,7 takže -4,7 a ty jsem si držela 14 dní než mi přišel DP na 10 dní nyní mám dohromady prozatím dole -5,6 kg myslím si, že je to dobrý výsledek a v plánu pokračuji.Chtěla sem se zeptat zda-li mám po DPna 10 dní znovu ten samý navázat nebo jiný.Nebo zda-li bych si mohla třebas sama navolit 4-5 pokrmů.Děkuji Lucie
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Lucko, doporučil bych vám pokračovat DP na 12 dní jestli se zatím obejdete bez běžných pokrmů. Pokud ne, volte DP na 10 dní, kde je již jeden běžný pokrm. Citron nijak pozitivně hubnutí ovlivnit nemůže. 3-5 kapek dát ale do vody můžete. Zkuste si vodu převařit a pít ji teplou nebo ji pijte s malým množství zeleného čaje. Je možné také použít Paralékárna SlimTea a čaj si naředit tak,jak vám bude vyhovovat. Citronová šťáva ve větším množství může zvyšovat pocit hladu a dráždit žaludeční sliznici. Obsahuje také sacharidy. Jinak nyní přidejte Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Snažte se překonávat těžkosti ze dne na den a z týdne na týden. Nemyslete kolik kilogramů máte před sebou a radujte se i z malého úbytku váhy při pravidelném týdenním vážení. Každý malý váhový úbytek je velké vaše vítězství. Přemýšlejte již také o běžných pokrmech a vyhledávejte si vhodné alternativy pro náhradu pokrmů Guareta Dietline. Přečtetě si pro inspiraci i Pokyny pro stabilizaci váhy... Jinak výsledek je velmi dobrý a bude brzy ještě lepší. Jen prosím se raději vyhněte jakýmkoliv dílčím radám z časopisů a internetu a vsaďte na rady naše. Risk je zisk. Věřím, že se vám to vyplatí.
 
12 years ago
lucka27
Hezké ráno přeji hlásím se po skoro dalším týdnu váha šla minulý týden rychleji dolů než tento týden a po víkendu v pondělí už musím objednat další DP k dnešnímu dni mám dole -4,5 kg ... ochucené vody sem vynechala hnedka po vaší odpovědi a piji jen slabý čaj a vodu. Chtěla sem se zeptat když mi moc kohoutková voda nechutná můžu si do ní dávat aspoň citrón? Slyšela sem že po něm se také hubne ale chtěla bych vědět Váš názor. Jinak DP 15p dodržuji přísně žádné zhřešení. Jaký další DP si mám objednat na 10 nebo 12 dní? Nebo zopakovat DP15? Mám tedkon váhu na 87,9 kg. Ta 70tka je trochu v nedohlednu.
 
12 years ago
Dr. Staněk
Mila Lucko, gratuluji k prvnimu uspechu. Ochucene vody, ktere obsahuji sacharidy nepripadaji v uvahu. Doporucuji se jich vyvarovat i v budoucnosti. Vyrobky Guareta jsou nevzajem zamenitelne dle Pokynu a muzete tedy volit takovy pokrm, ktery vam vyhovuje a na ktery mate chut. PMS muze docasne ovlivnit vahovy ubytek. Tesim se, na dalsi zpravy a verim, ze se dalsi dietni chyby vyvarujete. K piti doporucuji vodu a slabe bylinne caje. I pravy caj delejte slaby. Naucite se tak vnimat jemne chute.
 
12 years ago
lucka27
Hezký den přeji pane doktore tak se hlásím po 7. dnech dnes 8.den a víte coo? Mám 88,6 kg mám hroznou radost šlo dolů -3,8 kg zatím DP15 přísný stále držím ani jednou sem nezhřešila začátek tedy byl hrozný než sem si zvykla a tedkon přemýšlím na objednáním bud znovu DP15p a nebo už DP10 akorád s tím že ta Rajská polévka mi vubec nesedla první sem snědla, druhou sem nedojedla zvedal se mi žalůdek a třetí sobotní sem vynechala jen sem pila a dala si dříve k večeři koktejl a šla i dříve do hajan. Některé ženy tu píšou že po týdnu mají po DP15p že zhubly 5-6 kg je možné, že já mám malej ale hezkej úbytek díky tomu že jsem měla ten týden PMS? A ještě nebyla chyba, že sem pila ochucené neperlivé vody? Mají také nějaké energetické přijmy. Co byste mi tedy doporučil? Je lepší pít normální neperlivou obyč vodu bez příchutě? A na jaký DP mám přejít? A dají se při koupi DP za danou cenu nějak měnit výrobky třeba u té rajské? Jinak ostatní mi moc chutnají.
 
12 years ago
Martin Staněk
Díky Lucie za zprávu. Pravidelné doplňování vody je mimořádně důležité. U redukčního režimu to platí také a může hubnutí nejen urychlit ale i zabránit banálním zdravotním komplikacím ( bolesti hlavy, podrážděnost, únava, malátnost). Po několika dnech by jste se naopak měla cítit mnohem lépe, protože tělo nebude zatěžováno nadbytečným příjmem sacharidů a tuků. Všechny pokrmy jsou velmi dobře stravitelné a pro tělo představují minimální zátěž. Těším se na další zprávy.
 
12 years ago
Lucie
Dobrý den pane doktore, tak sem si nakonec objednala DP na 15dní přísný jelikož sem na tom byla finančně špatně před Vánoci tak sem zašla teď. Minulý týden mi balíček přišel a od včera tj. pondělí sem začla, zatím je to dobré, žádné pocity hladu ale zjistila sem, že nesmím vynechat pitný režim ani hodinu včera odpoledne sme měli nějaké vyřizování a na mě šli mloby tak sem si musela ihned koupit láhev dobré vody a pak už to bylo v pořádku. Tak se ozvu tak za týden tedy jak jsem dopadla a co popřípadě dále. Jinak po Vánocích mi váha stoupla na 92,4. A potřebuji na těch 65-70 kg.
 
13 years ago
drstanek
Milá Lucko, nic si z toho nedělejte a pusťe se do DP na 12 dní. přečtětě si prosím pečlivě Pokyny a budu rád když se každý týden ozvete jak se vám daří. Můžeme spolu vždy trochu probrat postup v následujícím týdnu. Doporučuji zařadit do dietního režimu i vlákninové přípravky Guareta. Těším se , že budete s našimi přípravky spokojená a že dosáhnete cílové váhy, kterou se naučíte pomocí Guarety také udržovat.
 
13 years ago
lucka27
Dobrý den pane doktore prosím o radu držela sem několik diet i s léky ale bez úspěchu cambridge diet mi přijde dosti drahá jsem na mateřské a při druhém těhotenství jsem přibrala 25 kg ... mám 175cm a váha je 90kg hrůza měla sem krásných 65kg před 4 roky,které bych chtěla zpět. Chtěla bych zkusit Váš dietní plán ale nevím jaký ... jsem tu prvně děkuji Lucie
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru