V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

DP15 přísný a zelenina

11 years ago
Dr. Staněk
Pokud čaj obsahuje sušené ovoce, může to být problém a může to hubnutí zpomalit. Jestli se dobře citíte, můžete určitě DP15 zopakovat. Přidejte multivitamin-multiminerál a Paralékárna Rybí olej. Važte se 1x týdně. Jinak teplé počasí mohlo u vás zapříčinit, že došlo vzhledem k váze i k výraznějšímu zadržení vody, kterou tělo potřebuje pro termoregulaci. I to může být jedna z přičín, proč se váha zastavila. Jsem ale přesvědčený, že někde dietní chyba musí být a že váhový pokles se měl stejně dostavit. Nepijte minerální vody s vyšším obsahem sodíku (např.Poděbradka).
 
11 years ago
Kromě vody si někdy dám ovocný čaj, nebo vodu s citronem. Jinak už fakt nevím. Samozřejmě budu pokračovat, třeba se to zlomí. Ale už jsem skoro rozhodnutá, že zkusím znovu DP15. Někde jsem se tady dočetla, že je možné DP střídat dle potřeby tak to zkusím.
 
11 years ago
Dr. Staněk
To je velmi podivné. Váha by měla jít dolů alespoň o 0,5kg. Zkuste prosím ještě přemýšlet zda jste třeba neudělala chybu ve volbě nápojů. Chyba někde musí být.
 
11 years ago
Omlouvám se, nyní mám 106 kg. Překlepla jsem se.
 
11 years ago
Takže jsem měla buď cca 100 g grilovaného kuřecího masa + grilovanou zeleninu (1 menší cuketa a 1 zelená paprika) nebo 1 porci vašeho chleba + 100 g kuřecí šunky + asi polovinu okurky, pak jsem měla 1 porci chleba + bílý joburt (3 % tuku) a to je asi vše. Normální jídlo jsem měla obden. Je mi 54 let, měřím 176 cm. Začínala jsem na 115 kg, nyní mám 104. To první kilo jsem dala dolů ještě před nasazením DP15.
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, popište mi prosím normální dietní jídla, který jste za ten týden měla. Chybu musíme najít. Poprosím také o počáteční váhu a věk.
 
11 years ago
Dobrý den pane doktore, potřebuji trochu poradit nebo povzbudit - nevím? Po 5 týdnech a po absolvování DP15 a DP12 mám dole 8 kg. Poslední týden jsem již začala přidávat jedno normální (ale dietní) jídlo. Takže mám buď 4 přípravky Guareta nebo 3 přípravky a jedno normální jídlo. Začala jsem i užívat Leucin Plus. Piji 2 - 3 litry vody, 2x denně si dám kávu s troškou nízkotučného mléka. A za ten poslední týden jsem nezhubla ani deko. Rozhodilo mě to tak, že uvažuji znovu o DP15 ale s tím, že si již vyberu jen ty produkty, které mi chutnají. Má to smysl, nebo mám pokračovat jako nyní a třeba se to zase zlomí a budu hubnout?
 
11 years ago
Dr. Staněk
Nedává mi to smysl. Mízní systém se podílí na transportu tuků z trávicího ústrojí. Nemá ale nic společného s jejich oxidací. Požádejte prosím toho, kdo nabízí lymfodrenáž v této indikaci, aby vysvětlil, jak si představuje mechanismus účinku této "hubnoucí" procedury. Budu rád, když se s námi potom o novou informaci podělíte. Pokusím se jí následně okomentovat.
 
11 years ago
Dobrý den, ještě jsem se chtěla zeptat jaký je Váš názor na lymfodrenáž jako podporu hubnutí. Je účinná ?
 
11 years ago
Dr. Staněk
Ano, je to správná cesta, pokud přidáte zatím jen jeden běžný pokrm, který bude obsahovat cca 20-25g bílkovin, 20-25g sacharidů a 5-10g tuků. U sacharidů a tuků se snažte držet první týden spodní hranice. Těším se na další zprávy.
 
11 years ago
Dobrý den, po 8 dnech DP12 mám dole další 2 kg.Tento týden chci ještě vydržet v režimu DP12. Pak už bych ráda přidala nějaké "normální" jídlo.CHtěla bych zůstat na 3 produktech Guareta a přidala bych nízkotučné mléčné výrobky, zeleninu,kuřecí maso. Nebo váš chléb s kouskem kvalitní kuřecí šunky. Je to správná cesta? Budu dále hubnout? Nebo mi doporučíte pokračovat jinak?
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Jste skvělá! Jestli zvládnete ještě úplnou náhradu stravy, doporučuji pokračovat DP12. V dalším týdnu bych očekával úbytek 2kg. Pokles již nemusí být tak rychlý a nebude rozdíl mezi DP 15 přísným a DP 12. V každém případě DP12 považují za optimální postup ze všech možných. Těším se na další zprávy a přeji vám aby jste ustála i velikonoční svátky...
 
11 years ago
Dobrý den, pane doktore, tak končím s DP15 a zhubla jsem 5 kg. Nyní se rozhoduji zda tedy znovu tento plán zopakovat, nebo zda pokračovat DP12. Cítím se dobře. Je mi 54 let,měřím 178 cm,ze 115 kg jsem se tedy dostala na 110 kg. Chtěla bych zhubnout alespoň ještě 10 kg. Užívám Vámi doporučený VitAmin. Plán dodržuji, jediným hříchem je 2x denně káva s trochou nízkotučného mléka (pouze k zabarvení). Co mi doporučíte?
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Plán je možné zopakovat, budete-li se dobře cítit. Dostatečně odpočívejtea zatím nezvyšujte tělesnou zátěž. Přidejte multivitamin-multiminerál(Dietline VitAmin, Additiva). Je důležité si vybrat to, co vám vyhovuje a není problém vám záměny v Plánu udělat. Napište to prosím při objednávce do poznámky. Záměny je možné udělat dle Pokynů str. 7 ( viz. Upozornění). Přeji pevnou vůli. Těším se, že se ozvete po ukončení prvního Plánu.
 
11 years ago
Dobrý den, DP15 přísný držím již sedmý den. Bohužel jsem si ten začátek sama zkazila kounzumováním zeleniny (okurky,brokolice,cuketa). Zatím jsem zhubla 2 kg. Nyní již dodržuji dle pokynů. Je možné po skončení tento plán absolvovat ihned ještě jednou? Pokud bych DP15 objednávala znovu je možné některé produkty vyměnit za jiné? Např. mi moc nechutná rajčatová polévka a omeleta.
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, pokud chcete dosáhnout optimálního výsledku, nedoporučuji cokoliv přidávat. Držte se také doporučení ohledně tělesných aktivit, které jsou uvedeny na obalech výrobků redukční diety. I zelenina obsahuje sacharidy. Konzumací zeleniny zvýšíte více či méně podíl sacharidů ve velmi přísném redukčním režimu. Do jaké míry se jednotlivé druhy zeleniny od sebe liší je možné vidět v Pokynech pro stabilizaci váhy viz. web. Zda se nakonec rozhodnete určitou zeleninu do jídelníčku přidat nechám na vás. U DP 15 přísného mi to ale smysl nedává a bylo možné volit Plán jiný ve kterém je zelenina obsažena. Budu rád, když se po týdnu ozvete jak se vám daří a jak Plán zvládáte.
 
11 years ago
Dobrý den, je možné v průběhu přísného dietního plánu na 15 dnů jíst zeleninu? Pokud ne, proč?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru