V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietní plány

11 years ago
Michala
Dobrý den, děkuji vám. Motivace a chuť zhubnout mám hodně a proto jsem se objednala do vaší ordinace.
 
11 years ago
Dr. Staněk
Máte hodně kilogramů před sebou Michalo a doporučuji také provést základní interní vyšetření, aby se vyloučila zejména cukrovka druhého typu. Pokud budete navštěvovat naší ordinaci, dosáhnete snáze vytčeného cíle a dozvíte se spoustu užitečných věcí. Podle toho co uvádíte, volíte velmi nevhodný jídelníček. Nakonec vaše váha to potvrzuje. Nic si z toho ale nedělejte. Dokážete to určitě napravit. Na tel 2 24 23 81 02 by vám sestřička sdělila vše potřebné ohledně návštěv naší ordinace. Zpočátku by byly 1x týdně. Budete-li disciplinovaná a váha půjde dobře dolů, frekvence návštěv se upraví podle potřeby. Naproti centru je naše lékárna a tak si budete moci vybrat výrobky podle chuti. Budete-li chtít začít sama, doporučuji u vás začít DP 15 vlákninovým, který je úplnou náhradou stravy a který respektuje vaše častější stravování, které vám může momentálně hubnutí usnadnit. Další postup je možné konzultovat každodenně cestou této poradny. PS: pročtěte si prosím trochu tuto poradnu, podívejte se do galerie úspěšných, nastudujte Pokyny k Dietnímu plánu a Pokyny ke stabilizaci váhy. Myslím, že získáte ještě větší motivaci, která se bude hodit...
 
11 years ago
Michala
Nemám žádné zdravotní potíže nebo o nich nevím. Mám za sebou operaci žlučníku (před 2 lety). Chodím na kruhový trénik do Expresky.Jsem z Kladna a snad bych zvládla docházet do vaší ordinace. Snažím se jíst 5x za den, ale večer mám strašné chutě, přes den to docela jde. Snídaně nějaké pečivo na to šunka nebo máslo, svačina jogurt a jablko, oběd příloha, maso + zelenina, večeře pečivo + pomazánka nebo maso a zelenina..to je různý. Určitě jím hodně!!
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Michalo, máte prosím již nějaké vážnější zdravotní problémy jako je cukrovka II.typu, vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevních tuků a kyseliny močové? Můžete mi popsat vaše sportovní aktivity? Můžete docházet do naší ordinace v Praze 1? Jak se nyní stravujete? Budu rád když mi o vás napíšete více.
 
11 years ago
Michala
Dobrý den, chtěla bych poradit který dietní plán zvolit je mi 33 let měřím 180 cm a vážím 117 kg. Pravidelně sportuji, ale se svou váhou stále bojuji. Děkuji za váš čas.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru