V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Vhodná dieta při mém onemocnění

3 years ago
Dr. Staněk
Určitě to je nejlepší řešení. Budete v nejlepších rukou , dosáhnete svého cíle a získáte jasnou představu jak se do budoucna stravovat. Přeji hodně zdraví. Kdykoliv se jinak ozvěte, bude-li se to týkat zejména výživy a užívání léčiv.
 
3 years ago
Děkuji za odpověď, navštívím vaši ordinaci.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, to je příliš málo informací k tomu, abych vám poradil nejlepší cestu. Ideální by bylo, kdybyste mohla navštěvovat naši ordinaci viz lišta ordinace. Osobně bych doporučil spíše kombinovaný jídelníček sestavený z běžné stravy a z našich výrobků. Jestli to možné není, musel bych mít k dispozici lékařskou zprávu a ještě pár informací navíc. Například, zda k nárůstu váhy došlo postupně, či v poslední době. V tomto případě by byl vhodný můj mail guareta@drstanek.cz pro případnou další komunikaci. V každém případě je výborné, že jste se rozhodla s váhou něco udělat a přejít na vhodnější způsob stravování. Těším se, že se vám to povede a že se budete cítit určitě lépe.
 
3 years ago
Chtěla bych zhubnout 10 kilo. Léčím se s rakovinou prsu již pátý rok a užívám prášky Anaprex. Je mi 70 let a vážím 75 kg a měřím 170 cm. Který dietní plán je pro mě vhodný?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru