V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dieta s kortikoidy

2 years ago
Dr. Staněk
Frekvenci návštěv je možné domluvit individuálně. Zpočátku je nejlepší chodit na kontroly 1x týdně. U disciplinovaných pacientů, kteří nemají vážná onemocnění se brzy frekvence návštěv prodlouží. Vše je třeba ale přizpůsobit i možnostech jednotlivých pacientů. Na tel.: 2 24 23 81 02 se dozvíte více. Praha je krásná a naše ordinace je umístěna naproti Národnímu divadlu. Je tedy možnost spojit cestu i s příjemnými zážitky.
 
2 years ago
Markéta M.
Děkuji Vám moc za odpověď. O jak časté návštěvy ordinace se prosím jedná? Mám to do Prahy totiž přes 450 km.
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, paní Markéto. S DIETNÍM PLÁNEM Guareta půjde určitě váha dolů, bude-li dodržen. Volil bych asi DP 12 jako začátek. Užívání kortikoidů není překážkou. Prednison jako všechny glukokortikoidy přirozeně vede k vyšší hladině krevního cukru a tak je to i v pořádku. To je velmi důležitá úloha těchto látek v rámci regulace energetického metabolismu. Je třeba s tím ale při dietním režimu počítat. Nic víc. Máte hodně kilogramů před sebou a zvažte, zda by nestálo zato navštěvovat naši ordinaci. https://www.clinicdiet.cz/ Snižování váhy by vám šlo lépe a také by bylo možné vylepšit i běžné biochemické parametry. Užíváte-li pravidelně ještě jiné léky, určitě mi prosím o nich předem napište. Těším se, že budete úspěšná a že se budete cítit brzy lépe.
 
2 years ago
Markéta M.
Dobrý den, pane doktore obracím se na Vás s dotazem ohledně diety Guareta. Již více jak 15 let trpím onemocněním Myasthenia Gravis a užívám po celou dobu Prednison (kortikoidy) v různých dávkách dle stavu. Vedlejším účinkem je samozřejně i přibírání, ale vždy se mi to dařilo celkem hlídat. Před sedmi lety jsem musela podstoupit reoperaci thymu (byla jsem tam 2 měsíce, jelikož díky komplikacím jsem skončila v umělém spánku), a po návratu z nemocnice jsem přibrala během dvou měsíců 25 kg!!! Doposud jsem nedokázala shodit více jak 5 kg a vyzkoušela snad všechno. Jsem už zoufalá, nechci se s touhle váhou smířít. Prosím o radu zda-li by mi nepomohl Váš dietní plán. Děkuji moc za brzkou odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru