V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Opakování 15DP

2 years ago
Dr. Staněk
Skvělé, Marie. Opakovaně výborný výsledek ! Držte se. Přidejte multivitamin-multiminerál (Additiva, DietLine VitAmin). Těším se, že se zase ozvete.
 
2 years ago
Dobrý den. Po 8. týdnu váha 78,7 kg, úbytek 1,8 kg. Marie
 
2 years ago
Dr. Staněk
Je to opět výborný výsledek, Marie. Přeji pevnou vůli i v dalším týdnu. Věřím, že to bude pro vás zase úspěšný týden.
 
2 years ago
Dobrý den. Tak po 7. týdnu váha 80,5 kg, úbytek tedy 1,5 kg. Pokračuji dále :-) Marie
 
2 years ago
Dr. Staněk
Díky za skvělou zprávu. Mám také radost !
 
2 years ago
Dobrý večer. Tak nám utekl další týden jako voda a tentokrát mám mnohem lepší zprávu :-) Váha 82 kg, úbytek 1,7 kg. A nejlepší na tom je, že vůbec nemám hlad :-)
 
2 years ago
Dr. Staněk
Ano. Není žádný důvod to měnit. Je to velmi dobrá zpráva. Vedete stále výborně. Dbejte prosím na to, abyste se vážila stále za stejných podmínek. Jedině tak může mít nyní vážení dostatečnou výpovědní hodnotu. Držte se. Příjemný týden.
 
2 years ago
Dobrý den. Včera jsem se nestíhala ozvat, tak píšu dnes. Minulý týden jsem zvýšila příjem na hodnoty, které jste mi doporučil. Úbytek po týdnu 0,8 kg, váha 83,7 kg. Mám takto pokračovat dál? Děkuji.
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Díky za zprávu. Vedete si výborně a váhový úbytek v posledním týdnu je v naprostém pořádku. Další váhový skok může brzy následovat. Gratuluji !!! Jen prosím buďte připravena, že váhové úbytky se mohou pohybovat v následujících týdnech mezi 0,5-1 kg za týden. Věřím ale, že vám to půjde ještě lépe.
 
2 years ago
Dobrý den. Tak jsem dokončila druhý 15DP. Za poslední týden byl úbytek 1,5 kg. Celkový úbytek 9,6 kg. Nyní se tedy pokusím "najet" na vyšší hodnoty, které jste mi doporučil.
 
2 years ago
Dr. Staněk
Pokud skutečně budete dodržovat hodnoty, které jsem uvedl, váha půjde nepochybně dolů, Marie. Otázka je, zda hodnoty v kalorických tabulkách odpovídají realitě. U výrobků jako je šunka asi problém nebude. Přesto třeba odstraňte kousky tuku, jestliže jej šunka obsahuje. Pokrmy či potravinářské výrobky se mohou významně lišit využitelností sacharidů, ale také jejich skutečným obsahem. To platí i o obsahu tuku. Je proto dobré si vybírat, mimo jiné, takové potraviny a pokrmy, kde je pravděpodobnost významných odchylek malá. Přeji pevnou vůli.
 
2 years ago
Dobrý den. Děkuji za velmi rychlou odpověď! Hodně mě ale zarazily ty hodnoty, které si mám nastavit na www.potravina.cz. Vzhledem k tomu, že teď stránky nefungují, tak jsem si ty hodnoty zadala do kalorických tabulek. A když jsem si tam dala jídlo, které sním za den teď (tyčinka, polévka, koktejl), tak mi vyšly mnohem nižší hodnoty. Mám tedy obavy, aby šlo hubnutí stále tak dobře ...
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Gratuluji k výbornému výsledku !!! Jestliže se dobře cítíte, určitě je možné pokračovat. Přidejte DietLIne VitAmin (1x1) a Stimulsin Celular (1-2 sáčky za den). Na www.potravina.cz bych se nastavil tyto hodnoty : T:20 g, S:70 g , V:15 g, B:70 g a snažil se jim přibližovat co nejvíce. Pokud konkrétní výrobek v databázi nebude, dejte mi vědět na guareta@drstanek.cz a my ho do databáze doplníme. Přeji pevnou vůli. PS: do www.potravina.cz se nám opět někdo naboural. Momentálně proto bohužel nefunguje. Snad se nám to podaří brzy vyřešit.
 
2 years ago
Dobrý den. Na doporučení známé jsem se rozhodla vyzkoušet vaše produkty. Je mi 38 let, měřím 166 cm a 3. ledna jsem začínala na váze 94 kg. Nyní budu pomalu končit druhý 15DP a po třech týdnech jsem měla úbytek 8 kg. Můj dotaz se týká toho, zda můžu takto ještě pokračovat dál, případně jak dlouho. Také by mě zajímalo množství B, S a T, které mám udržovat, abych stále hubla takto dobře. Dle rad tady bych si jídelníček ráda kontrolovala na potravina.cz, případně pomocí aplikace Kalorické tabulky. Jen právě nevím, když bych chtěla třeba zařadit kuřecí nebo krůtí šunku, zeleninu ... jak si ty hodnoty nastavit. Předem moc děkuji za Vaši odpověď. Marie
 
Stránka 2 z 2

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru