V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

PARAPASTA pararýže 300 g

PARAPASTA pararýže 300 g

Náhrada rýže při dietách se sníženým obsahem energie.

Cenově výhodné balení.

Klubová cena s DPH: 299 Kč
Vaše internetová cena s DPH: 320 Kč

Složení:
škrob, polydextróza, glukomanan (Propolmanan®)* , medový prášek, trehalóza, glukonan vápenatý, koření.

Účel použití:
Vlákninová rýže je prakticky bez kalorií. Můžeme ji použít jako přílohu k masu abychom získali objemnější porci pokrmu, nebo ji uvařenou třeba zamíchat do jogurtů či tvarohů. Hodí se také výborně k pročištění trávícího ústrojí a dokáže na sebe vázat cizorodé látky. Je to ideální prostředek proti zácpě a napomáhá ke zklidnění trávicího ústrojí po nepřiměřeném příjmu potravy.

Způsob přípravy 1 porce:
4 polévkové lžíce pararýže nasypte do 500ml misky a přidejte 200ml vody. Zahřívejte 5 minut v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu.
Potom misku přiklopte pokličkou a pararýži nechte 10 minut stát, aby se dosáhlo maximálního objemu.

Výrobek není vhodný pro osoby trpící polykacími obtížemi pro možnost udušení. Je nezbytné zapít pokrm velkým množstvím vody, aby se dostal do žaludku.

Informace pro alergiky:
obsahuje med.

Výživové údaje:

Energetická hodnota Ve 100 g V 1 porci 40 g*
kJ 277 109
kcal 66 26
Základní látky Ve 100 g V 1 porci 40 g*
Tuky 0,1 g 0,04 g
Sacharidy 13,0 g 5,2 g
z toho cukry 1,0 g 0,4 g
Vláknina 6,5 g 2,6 g
Bílkoviny 0,05 g 0,02 g
Sůl 0,1 g 0,04 g

*ze 40 g připravená pararýže

Hmotnost obsahu:
300 g

Způsob skladování:
skladujte dobře uzavřené v suchu při teplotě do 25 °C.

Dieta Guareta Vám pomůže zhubnout a dosaženou váhu stabilizovat.

Při jakýchkoliv nejasnostech využijte naší on-line poradnu nebo možnosti konzultace v PARALÉKÁRNĚ, Karoliny Světlé 11, Praha 1.

Datum aktualizace textu: 1. 09. 2021

 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru