V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Limonády light

11 years ago
Dr. Staněk
Coca_Cola Light je v pořádku, tu máme zanalyzovánu. Navrhuji přiměřené množství - t.j. 200-250ml za den. Poděbradka je minerální vada s poměrně vysokým obsahem sodíku. Nepovažuji ji osobně za vhodný nápoj ke každodennímu pití. Je lepší si udělat pravý čaj a osladit jej náhradním sladidlem. Je možné také používat Paralékárna SlimTea. Do budoucna ale doporučuji se sladkým nápojům vyhýbat. Nic dobrého tělu nepřinesou a vedou k preferenci sladších potravin. Pochutnejte si na nich občas.
 
11 years ago
Dobrý den pane doktore, mohou limonády s umělým sladidlem /poděbradka light, coca-cola light atd./ negativně ovlivnit dietní plán? např 0,5l coca coly light denně? Děkuji
 
13 years ago
drstanek
Ano, je to tak. U aspartamu je to velmi časté. Myslím si, že to ale platí obecně. Naučit se nesladit (ať už sacharózou či jinými jednoduchými cukry tak náhradními sladidly)je určitě rozumné. Začneme také preferovat výrobky s nižším obsahem sacharidů. Našemu zdraví to jedině prospěje.
 
13 years ago
Akinom
Pane doktore, piju jen limonády slazené umělým sladidlem. (např. Cola light, kofola bez cukru, poděbradka pro linie a další.)Za den vpyiju až 5 litrů. Je možné, že tyto light limonády mohou způsobovat chuť na sladké ?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru