V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Vypadávání vlasů

13 years ago
drstanek
Dobře. Složení těchto šamponů neznám. Obě značky však nemusí být automatickou zárukou kvalitních šampónů. Zejména pokud je lze koupit v drogistických sítích kde je velký tlak na ceny.
 
13 years ago
kappa70
Dobrý den pane doktore, děkuji za Vaši odpověď. Oba dva doplňky u Vás zakoupím příští týden, až budu objednávat/vyzvedávat další DP. šampony používám buď profesionální řadu od L´Oreal nebo Kerastase, takže s tím by neměl být problém. Přeji Vám krásný den.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, zvýšené vypadávání vlasů může někdy s dietním režimem častečně souviset. Je však v tomto období obecně častějším problémem a lidé kvůli němu více lékárnu navštěvují. Bude to přechodný jev , který se upraví. Doporučuji jinak kombinaci Biosilu Plus s Paralékárna Methioninem Plus. Dbejte na šetrné a kvalitní šampony. I změna šamponu a nevhodné pracovní prostředí může napáchat značné škody a může být hlavní příčinou padání vlasů. Ze šampónů bych doporučil Vichy s Aminexilem.
 
13 years ago
kappa70
Dobrý den pane doktore, poslední dobou (1, max 2 měsíce) eviduji zvýšené vypadávání vlasů. Před cca 35 dny jsem začala brát lék Wellbutrin SR, 1 tabletu 150 mg ráno denně. Prosím, mám nálsledující 3 dotazy: 1) může být zvýšené padání vlasů způsobeno tímto lékem (pokud ano, co s tím, lék mi vyhovuje), nebo je to např. obvyklé pro toto roční období, 2) nyní držím druhý den 15 DP přísný (velká pochvala - jídla jsou naprosto skvělá a hlad mezi nimi je minimální), může tento DP nějak nepříznivě ovlivnit mé padání vlasů, nebo nikoli ? 3) nyní se Vás ptám jako lékaře a lékárníka - prosím, jaký přípravek / doplněk byste mi doporučil proti padání vlasů, který bych mohla brát okamžitě. S vaší dietou mám dlouhodobé vyhlídky, potřebuji celkem shodit cca 30 kg a ráda bych adekvátně v této době podporovala i své vlasy. Lék Wellbutrin patrně budu brát delší dobu, pokud by mi však způsoboval padání vlasů on, poprosím lékaře o změnu.. Děkuji mnohorkát za Vaši odpověď, je pro mě velmi cenná. A ještě více děkuji za Vaše výrobky, jsou opravdu mimořádně chutné. Dám vědět v týdenním horizontu, jak se mi s DP daří. Mějte se pěkně, K7
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru