V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

H.E.A.T-program

11 years ago
Dr. Staněk
Běžné cvičení bohužel není schopno vykompenzovat každodenní dietní chyby , které často děláme. Pokud chceme zhubnout, rok od roku to stojí větší úsilí a přísnější jídelníček s nízkým obsahem sacharidů a tuků. Karnitin je sice látkou, která je nezbytná pro spalování tuků, jejím přidáním však spalování tuků nezvýšíme. Je to i tím, že karnitinu vzniká v těle poměrně velké množství a také značné množství přijímáme potravou ( hlavně maso). Uživání či podání karnitinu má určitý smysl pouze u kriticky nemocných pacientů, kteří jsou dlouhodobě na umělé výživě či u vzácné metabolické poruchy, při které je karnitinu nedostatek.
 
11 years ago
bereniqa
Zdravim, bohuzel musim za sebe rici, ze jsme na HEAT chodila cca 5 mesicu, 3-4tydne...Nezhubla jsme nic. Zkousel ajsme podle tepove frekvence, zkousel ajsme podle instruktora, ktery tvrdil, ze s emusim hodne zpotit a stejne nic. tak nevim, kde je chyba :( Nakonec mi kamaradka sehnala carnitin a ani ten me "poceni a snahu" neuspisil. tak nevim, kde je zakopany pes :(
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Jano, děkuji za výbornou zprávu a gratuluji k úspěchu ! Sacharidy ( glukóza, svalový a jaterní glykogen) ale slouží jako zdroj energie vždycky. V případě, že se jich v určité tkáni nedostává, dochází ve větší míře k využívání energie z tukových zásob. Zvýšení tělesného pohybu a dostatečná úprava jídelníčku je určitě jedna ze správných cest jak dosáhnout snížení váhy a vy jste toho příkladem.
 
12 years ago
Jana
Dobrý den, sice reaguji již měsíc po vašem cvičení,ale jen bych chtěla říci, že sama jsem HEAT cvičila 3měsíce a výsledky se Vám opravdu dostaví, a to zcela viditelné, při úpravě jídelníčku je uvidíte i na váze. Jinak ve fitnesscentru, kam jsem chodila jsme měly jak hodiny redukční, zaměřené právě na chůzi s tepovou frekvencí v hladině redukční, tak hodiny kondiční. Měli by Vám tam nabízet sporttestry, kdy si můžete svou tepovou frekvenci hlídat, a měli by vám taktéž říct v jaké byste se měla pohybovat, abyste spalovala tuk, ne cukry, čili hladina redukční.Každý z nás to má jinak. Jen pro příklad já jsem po 3měsících zhubla 10kg a 10cm v pase, samozřejmě úbytek byl i v oblasti nohou, poznáte to zejména na oblečení (cm), hodně zdaru a hlavně to nevzdávejte:)
 
13 years ago
drstanek
Milá Zuzano, těžko se mi na Váš dotaz reaguje. Jestliže jste se ale již do programu přihlásila, měla by jste respektovat doporučení instruktorů nikoliv moje. Co se týká přísnosti dietního režimu také je dobré se držet toho co Vám instruktoři sdělí. U našich DP je třeba respektovat Pokyny a tělesné aktivity dočasně omezit a postupně je později navyšovat. Ohledně tepové frekvence a spalování tuků vs. sacharidů mohu jen sdělit, že se obecně jedná o alchymii.Z mého pohledu je mnohem jednodušší omezit raději jídelníček než jej mít nevyvážený a snažit se to kompenzovat pohybem. Právě při zvýšených tělesných aktivitách je výrazně těžší odhadnout, kolik sacharidů nezbytně potřebujeme, a proto často u lidí s větší nadváhou nedochází k očekávanému váhovému úbytku. Tělesný pohyb totiž mnohdy nedokáže nadbytečný příjem sacharidů vykompenzovat. Proto je nutné tvořit jídelníčky individuálně, nikoliv paušálně. Věřím ale, že jste se rozhodla správně a že budete v dobrých rukou.
 
13 years ago
zuzazinka
Dobrý den pane doktore,ráda bych znala Váš názor na tento sportovní program.Od pondělí 2.5.2011 jsem se tam přihlásila.Zajímalo by mne,zda je vhodný při redukci váhy a zda návštěva 3x týdně povede k úbytku kil.Dále nevím,jak mám stanovit tepovou frekvenci,abych spalovala tuk a ne cukry.Pak mám problém se stravováním,nevím,jak se mám stravovat před cvičením a po něm.Je možné i u tohoto sportu nastavit pro rychlejší úbytek váhy 15DP přísný?Je toho hodně,co nevím,přesto vám děkuji za informace a odpovědi...Zatím se snažím jíst 30B+5S+60Z. Děkuji za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru