V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Volba dietního plánu, sport

11 years ago
Dr. Staněk
Milado, prosím. Přizpůsobte tělesné aktivity dietnímu režimu. Zkuste raději rychlou chůzí či velmi pomalý běh se zastávkami. Vaše tělesné aktivity nesmí zvyšovat nároky organismu na vyšší příjem sacharidů. Tělo se postupně adaptuje a bude umět lépe regulovat hladinu krevní glukózy i při nízkoenergetickém režimu. Je třeba si vše uhlídat idividuálně. Naštěstí nejsme všichni stejní...PS: příjem vody musí být přizpůsoben jejich ztrátám. Nemohu přiměřenost posoudit. Jestli ale běháte hodinu a intenzivně, může být příjem vody přiměřený. O trochu větší příjem je vždy mnohem lepší než částečná dehydratace.
 
11 years ago
Milada
Dekuji vam za odpoved, vse je srozumitelne. Vody piju dostatek ke 3 litrum za den a to s eomezuju, kavu a caj nepiju vubec, boliva me po nich hlava. Ale ta unava je urcite z hladu, to uz mam na sobe vypozorovano, kazdpadne je to lepsi nez v prvnich dnech, ale po 45 minutach pomalejsiho behu je to VYRAZNE. Pokracuji dal m.
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Milado, pokud přídáte do polévky 2 lžíce strouhaného sýra 30%, zvýšíte jak příjem a sacharidů a tuků a Plán má najednou v rámci dne dost odlišnou výživovou hodnotu. Pokrm, který je "pracně" vyvážený pak pozbývá jakýkoliv smysl. Konzumací sýra jste také zvýšila příjem soli. Držte se prosím našich doporučení, jinak nemůže dosáhnout optimálního výsledku a třeba zbytečně dietní režim ukončíte. Každodenní vážení je opravdu demotivují a je zbytečné. Hlad je přirozeným jevem i u jídelníčku, který nebude tak přísný. Nízkoenergetická dieta musí být také dostatečně výživná. Není to jen o kaloriích. Jeden pokrm v Plánu nelze odbýt salátem a sýrem. Výživové složení je odlišné a obsah výživných látek neodpovídá tělesné potřebě. Po několika dnech hlad jinak vymizí a objeví se ve větší míře pouze občas. Bude-li něco nejasného, určitě se ozvěte. PS: současné výkyvy počasí vedou u lidí k bolestem hlavy, změně nálady, únavě, malátnosti, točení hlavy... Setkáváme se s těmito problémy denně. Při obtížích je dobré si odpočinout a třeba si na chvíli lehnout. Dbát na dostatečný příjem vody a omezit konzumaci kávy, která únavu a podrážděnost zbytečně prohlubuje.
 
11 years ago
Milada
Dobry den pane doktore, dnes mam sedmy den DP 12, byla jsem zvedava a tak jsem se zvazila po druhem dni a hle dalsich 1.4kg dole- za dva dny tedy 3 kg dole. Jenze pak uz v dlasich dnech nic, zvazila jsem se dnes - 7.den a vaha je +0.2kg, budu tedy pokracovat ve vazeni 1x za tyden, jelikoz to bylo trochu zklamanim a trochu obava z toho, jestli jsem neschodila jen vodu vysazenim bezne stravy a neprisunem sodiku, jak jste mi psal, ktera by se pri navratu na bezne jidlo zase hned vratila. Chtela bych se vas jen zeptat, mela jsem opravdu velky hlad, motani hlavy atd a tak jsem si do jedne polevky denne za predchozi dva dny dala 2 polevkove lzice 30% strouhaneho syra. Slo by, abych v takove situaci zaradila treba jedno mensi jidlo (jako nahrada pytliku) jako ledovy salat s 80dkg 11% syra? Mam v planu po DP12 prejit na DP 10 a pak pokracovat na snizenem prijmu, aby vse bylo dlouhodobe. dekuji Milada
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Milado, "zpomalený metabolismus" je trochu mýtus a nesetkáváme se s ním. Je spojen s dlouhodobým hladověním , které nelze srovnávat s nízkoenergetickou dietou pokud obsahuje správné množství výživných látek. Objevuje se také u kriticky nemocných pacientů dlouhodobě hospitalizovaných na jednotkách intezivní péče. Paní doktorka svým přístrojem nemohla přesně změřit hodnotu tkzv.klidového energetického výdeje(bazálního metabolismu)a hodnotu stanovila empiricky odhadem. Uznávanou lékařskou metodou je pouze indirektní kalorimetrie. Tuto hodnotu můžete změřit jinak kdykoliv, ale pouze k tomu určeným přístrojem. Před měřením je třeba přijít nalačno a večerní pokrm by neměl obsahovat bílkoviny, aby došlo k naměření co nejpřesnější hodnoty. Máme zkušenosti, že lidé kteří sportují, mají vyšší klidový energetický výdej. Je to i logické, protože mají více svalové hmoty. Neočekávám tedy, že by jste měla nějakou extrémně nízkou hodnotu. Spíše si budete moci dovolit o trochu vydatnější stravování. Přesné měření klidového energetického výdeje nám mimo jiné napoví, jak na sebe budeme muset být přísní, abychom si dokázali váhu udržet. První váhový úbytek, je způsoben ztrátou vody, která souvisí se střídmým jídelníčkem a žádoucím nižším příjmem sodíku, který osmoticky vodu v těle zadržuje. Prosím respektujte naše doporučení týkající se tělesných aktivit ( viz. obaly výrobků redukční diety) a dostatečně odpočívejte. V ty dny, kdy nenavštěvujete Bikram jogu, omezte trochu příjem vody. 4 litry jsou v tomto počasí nesmyslné množství a zbytečně zatěžujete oběhový systém. Uživáte nějaké doplňky stravy v souvislosti s Bikram jógou? Měřila jste si krevní tlak? Jinak nevím o nikom kdo by přišel do naší lékárny a tvrdil, že se necítí unavený. Potřebujeme zkrátka sluníčko a dýchat trochu čestvější vzduch bez exhalací z komínů. Věřím, že první obtíže překonáte. Prosím o respektování Pokynů a informací na obalech výrobků. Bude-li něco nejasného, ozvěte se.
 
11 years ago
Milada
Jeste jsem si ted precetla na vasich strankach vysvetleni mereni bazalniho metabolizmu a vidim, ze u Mudr. Cajthamlove vse probihalo trochu jinak,nejspis na to ma jiny pristroj. Mereni bylo v leze prilozenim nejakeho senzoru na ruku a kotnik, zadne mereni vdechovaneho O2 a vydechovaneho VCO2. Po vysetreni jsem dostala jen rozpis slozeni tela. Bohuzel jsem dlouhodobe v zahranici, ale jakmile budu mit cestu do Prahy, rada se k vam objednam na premereni. Nezalezi na tom, zda budu na DP ci na bezne strave.
 
11 years ago
Milada
Dobry den pane doktore, vcera -4.4. jsem zacla s 12ti dennim dietnim planem a pak mam v planu pokracovat s 10ti dennim, jak jste mi poradil. Pred kazdym jidlem uzivam 2 tobolky vlakniny a do pudinku/dnesni snidane/ pridavam vlakninu sypkou. Vcerejsi dopoledne bylo v poradku, v poledne jsem byla asi 30 minut po koktejlu behat na behaci pas na 45 minut a pak jsem si dala hrachovou polevku. V minulosti uz jsem vase preparaty zarazovala k bezne strave a mam vyzkousene, ze po polevce mam hlad a tak to bylo i vcera. Odpoledne jsem si dala dve cokoladove tablety vlakniny a v 17.30 tycinku jako veceri. Behem dne jsem vse dukladne zapijela a v celku vypila 4.5 litru vody( bezne piju 3l denne, takze mi to necicni problemy). Horsi to bylo vecer doma, kdy jsem mela hlad, ktery se dal vydrzet, ale horsi to bylo s malatnosti a slabosti, mela jsme pocit ze omdlim a motala se mi hlava. Musim zminit, ze 3 tydny pred startem jsem snizila prijmy a zhubla 1.5 kg, takze bych nerekla, ze ten vcerejsi hlad byl zpusoben predchozim prejidanim. Vse jsem zaspala a dnes pokracuji, ale uz nemam odvahu jit behat, na coz jsem zvykla 5x do tydne, na toz jit na bikram yogu do horka. Vcera rano pred startem jsem vazila 82KG a dnes rano jen 80.4KG, coz me dost prekvapilo, az trochu vystrasilo, mam v planu schodit 6kg, vim, ze takovy pokles denne nemusi byt kazdy den, ale mam trochu obavy z prechodu na beznou stravu. Mam pocit, ze mozna je tento prijem pro me nizky a pak by se mohl dostavit jojo efekt pri nastupu na beznou stravu. Jelikoz dost sportuji, tak jsem musela zvysit svuj prijem, jinak jsem byla casto nemocna. V lednu jsem byla u Mudr. Cajthamlove na zmereni a bylo mi receno, ze mam zpomaleny metabolizmus, voda a tuky jsou v poradku a ze mam na zenu dost svalove hmoty- 19.5KG, mohl by jste mi poradit, kde bych mohla nastudovat stravovani po 10dennim dietnim planu s jednim jidlem, tak abych mela spravny prijem pro sport? jeste bych se chtela zeptat, pokud ted snizim sport, muzu ocekavat, ze vcerejsi slabost bude v nasledujich dnech slabsi? velice vam dekuji Milada
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Báro, díky za dotazník a gratuluji k úspěchu! Osobně se domnívám, že pokud budete volit tento jídelníček, váha se přinejlepším zastaví. Pokrmy Guareta ev.Dietline bych ponechal a přidal 2 pokrmy běžné, které by neměly obsahovat některé potraviny a pokrmy uvedené v dotazníku ( džus, brambory, houska, červená řepa). 1x denně můžete volit cereální výrobek. Doporučuji ale opravdu chléb Dietline, který je, jak z výživového hlediska tak zdravotního, výrobkem ideálním. Snad vám bude i chutnat, když vám nevadí dokonce ani grahamová houstička. PS: i některé potraviny, které jsou považovány obecně za zdravé není příliš vhodné v počátku diety do jídelníčku zařadit. Později je můžeme konzumovat v přiměřeném množství, nikoliv také ne neomezeně. Bude-li něco nejasného, ozvěte se prosím.
 
11 years ago
Přiložen dotazník #39
 
11 years ago
Dobrý den, pane doktore. týden jsem vydržela 15DP přísný, zhubla jsem 3,2kg, ale nyní se mi již ze snídaní (nemám ráda sladké) a z polévek zvedá žaludek a je mi až na zvracení (cca před 6lety mi vyoperovali žlučník nevím jestli by to mohlo být tím-v jídle nejsem vybíravá). je možné hubnout když do svého jídelníčku (přiložím dotazník) místo oběda a večeře dám váš koktejl dietline? nebo to nemá žádný smysl. nerada bych nabrala co jsem schodila a chtěla bych s hubnutím pokračovat.děkuji moc Bára
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Milado, není problém výrobky zaměnit tak, aby vám co nejvíce chuťově vyhovovaly. Napište to prosím do poznámky. Tělesný pohyb uberte (doporučuji rychlejší chůzi po rovině po dobu cca 30-40minut, nebo delší procházky), Pokud budete volit některý z našich DP. Tělesný pohyb postupně přidávejte při přechodu na běžnou stravu, kdy dosáhnete významnějšího váhového úbytku. Ta hodnota vitaminu D se mi nějak nezdá. Kde jste k ní přišla? Naše výrobky vitamin D obsahují. Bude také brzy slunečné počasí a neměla by jste tedy za běžných okolností nedostatkem vitamin D trpět(tělo si dokáže udělat zásoby na několik měsíců a počítá se zimním počasím jako bylo letos). Guaretu Metabolic bych zařadil při přechodu na běžný jídelníček. Jestli ale máte v úmyslu si sestavit dietní režim sama s tím, že režim bude obsahovat od začátku 2 běžné pokrmy, může být vhodné ji použít již nyní. Dávkování vlákninových přípravků uvedené na obalech výrobků je minimální a doporučuji postupovat podle informací uvedených na webu u vlákninového setu nebo na blogu. Pokud budete volit úplnou náhradu stravy, je lepši použít jak prášek nebo tobolky Guareta, tak mezi jídly Guaretu EasySlim). Uvažujete-li pokračovat v návštěvách Bikram jogy, je třeba počítat s většími ztrátami minerálních látek a něčím třeba ještě dietní režim doplnit. Abych mohl ale něco odpovědně doporučit, musel bych o vás vědět více. Bude-li ještě něco nejasného, určitě se ozvěte.
 
11 years ago
Milada
Dobry den pane doktore, velice vam dekuji za odpoved. Chtela bych vas jeste pozadat pred objednani ,,pudinku,, o zodpovezeni nekolika otazek. Chtela bych se zeptat, pokud uzivam vlakninu Slimlinea prasek k zahusteni pudinku, mela bych si koupit i vlakninu v tabletach a uzivat ji pred jidlem? Pak bych se chtela zeptat kdy se uziva Guareta Metabolic ke snizeni glykemickeho indexu- ma to smysl uzivat pri diatnim planu Guareta nebo az pri prechodu na normalni stravu? Dalsi otazka je na vitamin D, vysetrenim krve jsme prisli na to, ze mam 0 vitaminu D,jaky preparat by jste mi poradil? ve Vasi online lekarne jsem nasla jen dva preparaty. je to dostacujici? Dalsi dotaz se tyka sportu, abych si udrzela vahu, doposud jsem hodne sportovala- 5x tydne 40 minut beham na pase a 1x tydne chodim na bikram yogu. Mam trochu obavy, zda pri Guareta dietnim planu, budu mit porad energii na sport a zda pujdu take s vahou dolu? Co by jste mi doporucil, mam si dat uplnou pauzu nebo mam misto behu prejit na rychlou chuzi? Posledni dotaz se tyka rajske polevky, jelikoz mi moc nechutnala, je mozne ji zamenit za hrachovou? Staci vlozit do objednavky poznamku o zmene? moc vam dekuju Milada
 
11 years ago
Milada
Dobry den pane doktore, velice vam dekuji za odpoved. Chtela bych vas jeste pozadat pred objednanim ,,pudinku,, o zodpovezeni nekolika otazek. Chtela bych se zeptat, pokud uzivam vlakninu Slimlinea prasek k zahusteni pudinku, mela bych si koupit i vlakninu v tabletach a uzivat ji pred jidlem? Pak bych se chtela zeptat kdy se uziva Guareta Metabolic ke snizeni glykemickeho indexu- ma to smysl uzivat pri diatnim planu Guareta nebo az pri prechodu na normalni stravu? Dalsi otazka je na vitamin D, vysetrenim krve jsme prisli na to, ze mam 0 vitaminu D,jaky preparat by jste mi poradil? ve Vasi online lekarne jsem nasla jen dva preparaty. je to dostacujici? Dalsi dotaz se tyka sportu, abych si udrzela vahu, doposud jsem hodne sportovala- 5x tydne 40 minut beham na pase a 1x tydne chodim na bikram yogu. Mam trochu obavy, zda pri Guareta dietnim planu, budu mit porad energii na sport a zda pujdu take s vahou dolu? Co by jste mi doporucil, mam si dat uplnou pauzu nebo mam misto behu prejit na rychlou chuzi? Posledni dotaz se tyka rajske polevky, jelikoz mi moc nechutnala, je mozne ji zamenit za hrachovou? Staci vlozit do objednavky poznamku o zmene? moc vam dekuju Milada
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Jano, díky, že jste se ozvala. A ještě s tak dobrou zprávou! Potěšilo mě , že si dokážete dietní režim vhodně upravit podle svého. Věřím proto, že se vám bude dobře dařit i nadále a že nás zase někdy dobrou zprávou potěšíte.
 
11 years ago
Dobrý den, pane doktore. Hlásím se po dalších 20ti dnech od posledního příspěvku a hlásím se spokojená a stále odhodlaná vydržet:-) Vzhledem k tomu, že mi po 15ti denním přísném dietním plánu nevyhovoval ten 14ti denní DP(nestíhala jsem ani vše, co v něm bylo, sníst :-D ,takže to nebylo v tom, že bych nehubla dále(v době doržování 14ti denního DP další úbytek 2 kg) přešla jsem znovu od 19.3. na ten 15ti denní DP. Ten mi vyhovuje i v tom, že mohu zkusit 1x týdně jeden normální oběd přiměřeného množství a nehroutím se z váhového skoku +1-2 kg Tím si zároveň trénuji vůli, abych se tzv. "nerozjedla" Moje paní vedoucí také pokračuje v dalším 15ti denním DP(v pátek jsem jí ho vyzvedávala ve vaší lékárně U Rotundy) a moc si ho pochvaluje, takže už má vyřízenou i slevovou kartu a dokonce už se sama zaregistrovala. Moc jí držím pěsti, ať se jí daří hubnout, jak má v plánu . Já jsem se už vrátila zpět k oděvní velikosti L, včera jsem dostala k narozeninám topík této velikosti a ta radost, když mi byl a nikde nic "nepřetékalo":-) Moc vás zdravím, pane doktore, a ostatním hubnoucím přeji, ať jim to jde zrovna tak dobře, jako mě. Jana
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Milado, váš jídelníček obsahuje příliš mnoho sacharidů a váha jít dolů nemůže. Chleba, pečivo jako součást sedviče, rýže, bebe-sušenky do jídelníčku můžeme občas zařadit, pokud si váhu již jen udržujeme. Do jídelníčku však ve vašem případě určitě nepatří, chcete-li váhu snížit a ne pozvolna zvyšovat. Protože volíte nevhodný jídelníček, doporučuji začít úplnou náhradou stravy Dietním plánem na 12 dní. Následně bych navázal DP 10, kde je již jeden běžný pokrm. Jídelníčkem obdobné výživové hodnoty jako je DP 10 bych pak pokračoval dále až do dosažení cílové váhy minus 2kg. Obvykle je nutné po celou dobu ponechat 2 pokrmy Guareta (či Dietline) aby se hubnutí nezastavilo. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů včetně Pokynů ke stabilizaci váhy. Bude-li něco nejasného určitě se včas ozvěte. PS: jestli budete mít čas pročtěte si více o Guaretě na úvodní straně. Naše výrobky by vám měly umožnit nejen zhubnout, ale také pomoci postupně si vytvořit nový, vhodnější jídelníček, který nepovede k opětovnému nárůstu váhy.
 
11 years ago
Milada
Přiložen dotazník #38
 
11 years ago
Dr. Staněk
To je výborné Dájo, že jste váhu udržela. Nyní posbírejte síly a promyslete si nějaký vhodný termín pro pokračování. Brzy se už dočkáme sluníčka a hubnutí půjde mnohem snáze.
 
11 years ago
Tak se hlásím po dalších 14 dnech - stále držím 4 kg dole, tj ze 73 na 69. Po horách jsem postupně přešla na běžné potraviny, ale aspoň vynechávám sladké, moc tučné a alkohol.Trochu jsem se na sebe zlobila, že jsem nevydržela na pytlíkách déle, škoda těch hor, ale váha se drží a to je pro mne to hlavní:-) Teď se přemlouvám na další přísnější etapu s Guaretou - ještě mám v plánu další kila, jak jsem psala v úvodních příspěvcích. Zase se ozvu, a děkuji za dosavadní podporu, pane doktore :-)Dája
 
11 years ago
Dobrý den(večer), pane doktore. Děkuji vám za vaše povzbuzující slova. Vaše přípravky jsem dříve kupovala, protože mi moc chutnaly-zvláště polévky a pudinky. Nahrazovaly mi oběd, na který jsem nestíhala ze zaměstnání chodit. Zároveň jsem doufala, že mi pomohou s hubnutím, ale neměla jsem v tom žádný řád. Chyběl systém, který bych měla dodržovat. Pak bylo naše pracoviště přemístěno a já jsem v místní lékárně narazila jen na tyčinky Guareta, ty jsem si občas koupila na cestu domů (dojíždím vlakem 50 km), když jsem se nestihla v práci najíst. Teď mám před sebou poslední 2 dny dodržování DP15 a pořád si pochutnávám na všem, co program obsahuje-nemám potřebu ho nijak doplňovat ani nahrazovat. Moje váha se upravila z 84 kg na 76 kg a moje psychika se upravila o 100%, protože se zase mám ráda a jsem spokojená, že jsem to nevzdala. Ale já jsem to opravdu neměla složité, měla jsem celou dobu pocit, že se rozmazluju :-) Držím všem v kterémkoli DP pěsti, ať vydrží, stojí to za to. Já si jdu zítra vyzvednout na poštu DP14 a pokračuji dál. Mějte se pěkně, pane doktore, Jana
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Jano, mám radost, že se vám Dietní plán pomohl a gratuluji k prvnímu velkému úspěchu! Zajímalo by mě proč jste si dříve naše přípravky v lékárně kupovala. Bylo to kvůli kontrole váhy nebo jen tak na chuť?
 
11 years ago
Dobrý den, pane doktore, pozdrav také všem na diskusním fóru. Když jsem před 14ti dny zavítala na tyto vaše webové stránky, byla to čistá náhoda, i když produkty Guareta znám a v době, kdy jsme pracovala nedaleko lékárny U Rotundy, jsem si tam několikrát kupovala polévky v sáčcích a pudinky. Nyní už od 14. února dodržuji DP15 a dělá mi to moc dobře. Moje váha totiž v poslední době nebyla zrovna ideální-při výšce 162 cm jsem se "dopracovala" během 10ti let od hmotnosti 65 kg až k 84 kg. Jím jen to, co mám na jednotlivé dny v jídelníčku DP15 a k dnešnímu dni 24.2.) mám 77 kg. Chci pokračovat dál, takže už mám objednán DP14, kde se moc těším na to, že jídlo bude 5x denně:-) Hodně mi pomáhá chvíle krize překonat cucání tablety Guareta Easy slim nebo vláknina Guareta Slim linea rozpuštěná ve sklenici vody. Hodně piju slabé bylinné čaje. Držím všem, kteří jsou právě v některém z DP , ať jim to jde stejně dobře, jako mě. Jana
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Dájo, myslím si, že to dopadlo skvěle a že jste to zvládla! Doufám, že jste si hory užila a věřím, že za týden budete mít již o 2kg méně. Těším se na vaše zprávy.
 
11 years ago
Tak vážení po 18 dnech a hlavně po horách.. Na začátku 73, před horami 69,5, po horách 69,1.. hříchy byly, ale z mlsnosti jen jeden, víc komentovat to asi nemá smysl,bez možnosti horké vody to prostě bylo složitý.A na hladovku nejsem povaha. Vracím se k režimu cca mezi DP10 a DP7,budu si hlídat pohyb,za týden napíšu. Dája
 
11 years ago
Děkuji, pane doktore, za podporu i za přání,sluníčko už bych potřebovala :-) Po horách se asi přijdu ukázat k Vám do lékárny, pochlubit a také nakoupit. Vaše produkty si většinou kupuji v práci, kde na ně máme zaměstnaneckou slevu, ale vlákninové tablety a hlavně Fresh mňam bonbonky tu nemáme.. :-( Dája
 
11 years ago
Dr. Staněk
Skvělé Dájo! Díky za zprávu. Přeji příjemný pobyt na horách. Doufám, že budete mít modrou oblohu...
 
11 years ago
Dobrý den, vážení po týdnu: výchozí váha 73, dnes 69,5. Prvních 6 dní DP 12, nyní přidávám čerstvé potraviny cca v mezích DP 10, adaptuji se postupně na režim, co bude na horách. Zatím spokojenost, ozvu se po návratu :-) Zdravím, Dája
 
11 years ago
Dr. Staněk
Nesabotuje Manží. Nebojte se. Váha neklesá lineárně a váhový skok se dostaví. Počítejte ale s tím, že váha bude klesat 0,5-1kg týdně. I z tohoto důvodu doporučujeme se vážit pravidelně 1 x týdně ,stále za stejných podmínek, protože takové vážění má největší výpovědní hodnotu. Časté vážení může zbytečně demotivovat. Jinak je výsledek skvělý a brzy ho ještě vylepšíte. Jen vydržte!!!
 
11 years ago
Manží
Dobrý den, jsem 16. den v kuse na DP12, zatím dole 5 kg, ale poslední tři dny váha stagnuje, i když jsem velmi důsledná a nic navíc nejím. Je možné, že moje tělo tuto dietu prostě sabotuje? Jsem z toho nešťastná...
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobře. Kdykoliv se ozvěte.
 
Stránka 1 z 2

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru