V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

7denní DP

12 years ago
Martin Staněk
Milá Radko, jsem rád, že se takto držíte i na běžném jídelníčku. Do nemocniční stravy je možné Guaretu zařadit. Je výživná a dobře stravitelná. Krátkodobě doplní tělu to, co v ní bude chybět. Snažte se nevyhýbat mléčným výrobkům, zelenině, masu a ovoci i když po zákroku asi nebude chuť na nic. Za 2-3 dny se však budete cítit mnohem lépe... Co se týká poznámky vaší tety-lékařky. I příjem bílkovin by měl být přiměřený. Mohu doporučit denní příjem bílkovin asi 0,6-0,8g na kilo tělesné hmotnosti a den. Pro vás to tedy znamená 40-50g bílkovin. Netrápil bych se ale i v tomto případě přesností ( využitelnost bílkovin ze stravy se velmi liší a pohybuje se asi mezi 40-90%) a porce bych také odhadoval ( i na základě kulinářské úpravy). Při udržování stejné tělesné váhy je velmi nepravděpodobné, že by jste se ke dně propracovala, pokud nemáte vrozenou poruchu metabolismu purinových látek a nebudete se stravovat extrémně jednostranně ( i zelenina obsahuje purinové látky). Přeji šťastný nový rok a těším se, že se v příštím roce uvidíme, a že Váš jídelníček podrobněji probereme aby byl co nejpestřejší ale zůstal většinou skromný.
 
12 years ago
Radka Lisnerová
Dobrý den pane doktore, doufám, že jste si nerušeně užil vánoční pohodu a klid :) Pro mě byly z hlediska váhy velice pozitivní, protože po dnešním vážení jsem nepřibrala ani půl kila...váha mi ukázala 64 kg (takže stále -10 kg), takže obrovská spokojenost. Od 23. jsem guaretu vypustila skoro úplně (šetřím si ji na nový rok) a váhu jsem si snažila udržovat. Dávala jsem si i vánočku, trochu cukroví, každý den nějaké víno, punč atd. a přesto tento výsledek.:) Ale je fakt, že jsem se to vždy snažila konpenzovat - už jsem nejedla nic jiného nebo si dala např. pouze protein. Hlad jsem nepociťovala, takže jsem opravdu spokojená. Bohužel mi ale 22. našli na vaječníku cystu, která už má 6cm, takže jsem se ocitla na den i v nemocnici a v pondělí nastupuju znovu, tentokrát na operaci a v nemocnici strávím asi týden. Chtěla jsem Vás poprosit, jak to mám udělat s jídlem? Z nemocniční stravy se mi dělá zle, navíc mi z toho nic nechutná...Nevím tedy, jestli nebudu mít nějakou dietu, ale moje představa je taková, že si tam vezmu svoji stravu + i guaretu..stále bych se držela dle jídelníčku, který by byl převážně z bílkovin (šunka, tvarohy, zelenina)..Měl by jste třeba na výběr i jiné alternativy z normální stravy? Ještě jsem se chtěla ujistit, zda to takhle dělám správně, protože jsem byla upozorněna moji tetou ,praktickou lékařkou, v tom smyslu, že to takhle samozřejmě není správně, že jim málo a že mohu mít dnu atd, atd....ale já se bránila, navíc si myslím, že člověk se prostě nemusí přejídat, navíc se takto cítím dobře a hlavním aspektem je, že ve Vás mám obrovskou důvěru. Ale začlo mi to ležet trochu v hlavě...je to spíše na osobní setkání, v lednu bych se za Vámi chtěla třeba stavit, pokud tedy budete mít čas a já budu zdravá, a vše prodiskutovat..i další postup ve stravování :) Mooc děkuji, přeji krásný zbytek roku a úspěšný vstup do roku 2012 :) Ráďa
 
12 years ago
Martin Staněk
Milá Ráďo, mám radost, že jste se ozvala a že se vám líbí nové stránky. Vánoční svátky nejsou určitě vhodným obdobím na snižování váhy a myslím si, že by si měl člověk užít sváteční atmosféru co nejvíce. Sváteční jídlo a cukroví k ní patří. Jejich konzumaci se však nemusí věnovat většina svátečního času a ani to není jejich poslání. Snažil bych se tedy jen váhu udržovat. Určitě se vám to podaří! Jste přemýšlivá a dokážete se poučit z minulých chyb. Těším se, že se zase ozvete a přeji hezké vánoce.
 
12 years ago
Radka Lisnerová
Krásný den, pane doktore, konečně jsem si našla čas, abych vám po 14 dnech opět napsala :) Zápočtový týden začal, do toho brigáda a předvánoční shon... Tak za 14 dnů mi váha neklesla, i když jsem pořád na na dvou guaretách, proteinu (nebo tvaroh, tuňák, šunka) a jedno jídlo normální. Stále si udržuji 64,5 kg (úbytek cca 10 kg), ale nezlobím se, protože jsem ochutnala i punč a další neřesti, ale vždy jen trochu, jinak by to totiž ani nešlo.. jsem ráda, že jsem se v tomto ohledu již dost poučila z dřívějšího nezdaru, kdy se mi guaretová kila hned vrátila, právě díky tomu, že jsem začla jíst vše a hodně, i to, co jsem dřív nejedla :D Myslíte, že mám takto normálně dál pokračovat a spíše si váhu přes Vánoce udržovat? Řešit se chystám pouze jen např. punčem, cukroví si odpustím (nebo možná 1-2 kousky občas) a jinak pak štědrovečerní večeře :) A je lepší, když tedy zhřeším, ubrat jinde, jak jsem to udělala v případě konzumace alkoholu? Nebude tělo strádat?..např. když budu mít kapra + salát, nebo i nějaý ten alkohol, tak si za den dát třeba jen 2 guarety nebo když bude více sacharidů vykompenzovat to proteinem? ... PS: MIkuláš mi donesl plnou tašku Guarety a moc chválím nové stránky :) Děkuji, Ráďa
 
12 years ago
drstanek
Ráďo, jste skvělá a určitě si zasloužíte jenom pochvalu. Jezte pestře ale střídmě. Občasné dietní chyby k životu patří a není důvod je nedělat. Snažte se je však v zápětí kompenzovat. Umíte si už poradit !!!
 
12 years ago
rl
Dobrý večer pane doktore, po 14 dnech se opět hlásím s hubnoucím reportem :) Váha klesla z 65, 4 další týden na 64,8 kg a dnešní vážení mi ukázalo 65 kg. I když váha neklesla jsem spokojená, protože v sobotu měl přítel narozeniny, tak se slavilo, a i já jsem si po 3 měsících dopřála trochu alkoholu :) Pátek - 2 guarety, šunka, zelenina findus, scherry rajčata a šampaňské s jahodami (cca 300-400ml) Sobota - šampaňské a bílé víné, energ. příjem jsem se proto snažila vykompenzovat tím, že jsem měla ten den pouze polévku a tyčinku :) a ochutnala jsem i mrkvový dortík, který jsem ukuchtila! Od neděle již pokračuji normálním hubnoucím režimem - 2 guarety, protein (tovofit, šuňka atd.) + normální jídlo z jídelníčků (ještě mi zbývají poslední 3 kila). Jsem spokojená, že jsem to takhle ustála a přesvědčila se, že všechno jde a člověku pak stačí i málo a navíc se dá ubrat jinde :) je to takhle správně? Teď zase až na Vánoce :) Díky vašim výrobkům dosahuji vysněné váhy! :) Moc děkuji, pane doktore! Ráďa
 
12 years ago
rl
Jídělníček stále mám a budu chtít mít 2 guarety + protein (nebo jiná bílkovina) + normální jídlo..takto chci dát dolů ještě 3 kg :) Poté bych chtěla stabilozovat a sestavení jídelníčku a zařazování potravin bych chtěla s vámi vždy raději prokonzultovat, abych neudělala chybu a orientovala se...už jednou pro vždy :) Čištění jsem chtěla pouze kvůli zlepšení stavu pleti, s ničím jiným totiž problémy nemám, ale zvážím to tedy :) Moc děkuji a přeji krásný den :)
 
12 years ago
drstanek
Milá Ráďo, jsem rád,že si takto dobře vedete. Je dobré když si pozvolna začnete tvořit co nejpestřejší jídelníček. Zatím však musíte volit nízkotučné mléčné výrobky, libové maso a zeleninu budete-li chtít váhu ještě o něco snížit. Co se týká toho "čištění střev", považuji to za nesmyslnou proceduru, která tělu nic dobrého přinést nemůže. Tlusté střevo je přece jenom trochu něco jiného než kanalizační potrubí a řada tvrzení související s touto procedurou nelze považovat za odborná. Pestrý a střídmý jídelníček je to nejlepší co můžeme pro naše trávicí ústrojí udělat. Pokud má někdo problémy s vyprazdňováním způsobené nedostatečnou střevní motilitou či trpí třeba divertikulózou, je dobré, když si nechá poradit od gastroenterologa jak se má zachovat.
 
12 years ago
rl
Dobrý den, pane doktore :) Další týden za námi a váha poskočila z 66,2 kg na 65,4 kg. Je to super, ale už se těším, až tam bude 63 kg :) Cítím se dobře, řídím se vašemi radami + někdy přidám více zeleniny nebo tvaroh, váha jde dolů, tak to snad dělám správně..:) Jak říkáte, je důležité, aby si každý vyzkoušel, co si může a nemůže jeho tělo dovolit. Málem bych zapomněla - musím se Vám veřejně přiznat - ve čtvrtek jsem poprvé zhřešila (slaný závin, plněný crossaint a tvaroh), ten den jsem měla velký psych. i fyzický výdej, a i když jsem věděla, že nesmím, chutím jsem se nebránila a bez výčitků si vychutnala to, na co jsem měla chuť. :) Pamatuji si, že jste mi kdysi dávno psal, že jednou to tělo nezaregistruje, ale je důležité se vrátit zpět k režimu. Takže po dvou měsících jsem s čistým svědomím zhřešila a mám zase na dlouho vybráno, hned jsem se těšila na druhý den na vaše výrobky :) Ještě mimo dietu - jaký máte názor na vyčištění střev (pod lékařským dohledem)? Četla jsem, že to má mnoho pozitivních účinků, zvláště na pleť, která mě trápí po vysazení hormonální antikoncepce. Moc děkuji Ráďa
 
12 years ago
drstanek
Milá Ráďo, díky za pochopení. Občas mi jméno do hlavy naskočí a nevšimnu si chyby. Vidím, že si dokážete poradit a že jste velmi cílevědomá. Těším se proto na hlášení až dosáhnete cílové váhy. Pevně věřím, že si ji již dokážete také udržovat. Zahnat náhlý pocit hladu pomůže někdy Air-lift spray nebo pastilky Frésh. Pokud v krabičce jeden sáček chyběl, reklamujte to prosím. To se stávat nesmí. My to určitě napravíme. hezký týden.
 
12 years ago
rl
pane doktore, já jsem Ráďa, ale chápu, že v tom množství dotazů máte již někdy zmatek :) Jinak dnešní vážení 66,2 kg a to jsem včera ochutnala malý kousek buchty a obloženého chlebíka a v pátek jsem byla na rautu, kde jsem si pochutnala na mase a zelenině (v rámci nomrálního jídla) takže jsem spokojená:) Kručení v bříše ustoupilo, ale i přesto ho některý den pociťuji - většinou před obědem a pozdě večer, než jdu spát. Myslím, že jídelníček mám sestavený dobře - snídani (ranní krém, pudink) se snažím natáhnout na co nejpozdější dobu (než pociťuji hlad) většinou kolem 9 - 10hod, ikdyž vstávám třeba v 6 hod, dám si nejdříve kávu a to mě na chvilku zasytí. Poté oběd (polévka) kolem cca 12-13hod, svačina (protein) cca 15-16hod a večeře 18-19hod (normální jídlo. Normální jídlo volím na oběd nebo večeři a užívám také Easy slim vlákninu (tablety). Za doplňky děkuji, zakoupím :) Jinak mám doma další balíček a pokračuji tedy stejným způsobem, ještě 3-4 kg a pak stabilizace:) PS: Při rozbalování jsem zjistila, že v krabičce byly místo tří proteinů pouze 2, ale určitě to bylo pouhé nedorozumění z nepozornosti :) krásný a úspěšný týden Ráďa
 
12 years ago
drstanek
Milá Renato, pocit prázného žaludku a kručení v břiše by mělo již ustoupit. Možná to chce jen malinko poopravit jídeníček. Používáte nějaké vlákninové přípravky ? Objevuje se tento pocit po tělesných aktivitách či po určitém jídle ? Nezpůsobují vám to nápoje např. bylinné čaje ? Je dobré je když tak více naředit. Co se týká vlasů osvědčuje se nám Biosil Plus. Můžete jej kombinovat s kolagenem např. Paralékárna Kolagen Plus ( tabletky se dají i cucat či kousat). Volte také vhodné šampony například Capillan nebo Vichy s aminexilem. Těším se na další zprávy a dotazy.
 
12 years ago
rl
pane doktore, děkuji za motivující odpověď :) Nebojte, vzdávání se není v žádném případě na pořadí dne..jsem takhle moc spokojená a děsí mě pomyšlení na původní kila, což je, myslím, nejúčinnějším a nejhlavnějším "strašákem" :) Jídlu nevěnuji pozornost, jen mi vyloženě vadí pocit hladu a tzv. prázdné "kručení" v žaludku, jinak věčné odmítání alkoholu a všeho zakázaného mi už nedělá žádný problém..vše začíná v hlavě a je to o zvyku, ale už se i těším, až budu moci trochu zhřešit (teď to ale ještě vypouštím z hlavy). Ještě mimo dietu - nemáte dobrou zkušenost s nějakými vitamíny nebo doplňky stravy na zlepšení kvality vlasů a pleti? Děkuji a už se těším, až vám budu zase moci napsat úbytek váhy :)
 
12 years ago
drstanek
Milá Radko, je pochopitelné, že trochu monotónní jídelníček vede k tomu,že pokukujete po nějaké změně. Hodně může napomoci koření, kterým si můžete běžné pokrmy ochutit. Možná by stálo za to, aby jste ubrala koktejl Dietline a přidala běžný pokrm, který by dodával bílkoviny místo koktejlu např. 150g krutích či kuřecích prsou, tuňách ve vlastní šťávě, olomoucké tvarůžky, Smacker, tofu... Pokrmem by jste měla dodat 10-20g bílkovin. Sacharidů a tuků by bylo potřeba v tomto případě dodat minimum. Jako přílohu volte listovou zeleninu, zelenou papriku, okurku, nakládané houby v nálevu bez cukru... Važte se za standartních podmínek. Váha kolísá i díky příjmu vody. Tělo má občas tendenci vodu více zadržovat. Může to být třeba zvýšenou konzumací sodíku ( pozor na více mineralizované minerálky-Poděbradka), třetí fází menstruačního cyklu či atmosférickými vlivy. Nenechte se proto odradit. Jestli chcete, můžeme vám váhu půjčit než hubnutí dotáhnete do konce a potom třeba najdete novou pod stromečkem... Držte se, nepolevujte a hledejte možnost, jak si jídelníček trochu zpestřit. Snažte se však jídlu nevěnovat zase až tolik pozornosti.
 
12 years ago
rl
Hezký den pane doktore, hlásím další výsledky za 14 dnů (10. týden s Guaretou)-0,5kg (67,2/66,8), takže dnes mě ručička váhy moc nepotěšila :(, přijde mi zvláštní, že na ni stoupnu vždy 3x a pokaždé mi ukazuje jinak (+/- půl kila) a třeba minulé pondělí jsem měla 65,8 kg, hned byl den hezčí :D..mám pocit, že mi ta váha podivně skáče :) Každopadně nyní prožívám malou krizi, mám hlad a chutě, ikdyž mi guareta dělá stále radost, protože díky ní a vám se změnšuji :), dnes jsem si změřila pro zajímavost i pas (-10 cm) a boky (-4cm). Chtěla jsem se s Vámi opět poradit, jestli mám stále pokračovat tímto způsobem až do cílové váhy? Jím většinou 2guarety+ 1protein + jedno jídlo normální (z ostatních plánů). Při velkém hladu a chutích sahám po zelenině (scherry rajčátka, paprika) nebo ovofitu (pár lžiček). Myslíte, že je tento způsob nejvhodnější a nejrychlejší? Takto bych to viděla asi do Vánoc, chtěla bych dosánout s guaretou alespoň 63 kg a opravdu to dotáhnout do konce. Jsem studentka a balíčky mi tedy platí ještě rodiče, a tak chci, aby zainvestované balíčky splnily svůj účel..:) zatím jsem opravdu moc spokojená, ale chtěla bych, aby to šlo zase trošičku rychleji :) Mooc děkuji a těším se na odpověď..Ráďa
 
13 years ago
drstanek
Milá Ráďo, vedete si výborně a není třeba nic měnit. Gratuluji k výsledku !!!
 
13 years ago
rl
Dobrý den, pane doktore:) Stydím se, že se ozývám až po 14 dnech, ale za to nesu dobré zprávy:) Po 14 dnech s jídelníčkem (2 guarety, 1 protein a jedno jídlo nirmální z plánů - většinou zelenina - samotná nebo s masem, nudle, Ovofit) váha klesla skoro o dvě kila (69,1/67,2). Celkový úbytek s Guaretou za 8 týdnu cca 7 kg. Vše je mi velké, a dokonce jsem si už musela koupit nové kalhoty, a to o dvě velikosti menší, prostě úžasné :) Cítím se fajn a na vašich výrobcích jsem asi už závislá, až mě to samotnou překvapuje - miluju jablečný ranní krém, všechny tyčinky, proteiny...včera jsem udělala objednávku na dalších 14 dnů, tak se již nyní těším :) Když mě honí mlsná (mám rádá sladké), tak si dám pár lžiček ovofitu, bonbony bez cukru nebo kafe s tekutým candisinem. Ovofit má novou příchuť višeň, kterou hodnotím asi za nejzdařilejší, chutná výborně..všem doporučuji..:) Také děkuji za tipy na zeleniny Findus, Bonduelle, Smacker, svačinky..taktéž vše výborné! Je to radost a v tomto období pro mě asi jediná, velké díky! Mohu takhle pokračovat tedy dále nebo by prospěla nějaká změna, aby se hubnutí nezastavilo? Chtěla bych se dostat alespoň na 63 kg a pak teprve stabilizovat. Moc děkují a přeji krásný podzimní den..Ráďa
 
13 years ago
drstanek
Ten by Ráďo neměl dietnímu režimu nijak uškodit a je to vhodná aktivita během používání nízkoenergetického jídelníčku.
 
13 years ago
rl
děkuji za vysvětlení :) a co říkate na vacushape (30min - podtlakový pohybový systém, spalování tuků a odstranění celulitidy)?
 
13 years ago
drstanek
Ráďo, můžete zaměnit pokrm za pokrm. Není možné ale přidat nic navíc. Běžný pohyb a sportování je velmi důležitý pro prevenci nadváhy . Nestačí však spálit to nadbytečné co lidé s nadváhou každodenně konzumují a co již uložili do tukových zásob. Bez radikálnější úpravy jídelníčku pohyb sám o sobě nic nezmůže. Pokud budete sportovat, budete si moci po zhubnutí dovolit větší příjem sacharidů a jídelníček může být o to pestřejší. Také svalová hmota má přiznivý vliv na energetický výdej,a proto pravidelné tělesné aktivity ovlivňují více tělesný výdej. Čím jsou různorodější, tím může být energetický výdej vyšší. Efekt je také vyšší když sportujeme třeba 3 x týdně hodinu v kuse v porovnání s každodenním půlhodinovým cvičením. Půlhodinové běžné cvičení jakéhokoliv druhu nemá významný vliv na energetický výdej a je důležité zejména k tomu, aby jsme se lépe citili.
 
13 years ago
rl
Dobře, budu se tedy držet 10 DP (takže 3 guarety a 1 běžné jídlo). Je alespoň možné k běžným pokrmům v 10 DP přidat také pokrmy z ostatních DP - konkrétně Smacker nudle, zeleninové směsi Findus samotné nebo se Smacker steakem nebo kuř. masem? Ty jsem si totiž oblíbila a mám na ně chuť :) Heatu se tedy ještě prozatím vzdám a moc mi není jasné, jak nám tedy pohyb při hubnutí (ne)pomáha, když je vždy v souvislosti se snižováním váhy doporučován. Záměnou polévek jsem myslela, jestli jsou zaměnitelné třeba za proteiny (svačina, druhá večeře) nebo hlavní jídla Guarety. Děkuji a hezký zbytek den :)
 
13 years ago
drstanek
Ráďo, jen se ptejte. Od toho poradna je. Vlákninová polévka hovězí je zaměnitelná s polévkou kuřecí. Kombinujeme-li výrobky Guareta s běžnými pokrmy vždy je větší riziko, že váha tak snadno dolů nepůjde. Zejména jestliže se dopustíme nějaké té dietní chyby. Je důležité se držet výživové hodnoty DP na 10 dní. Není to tedy jen o kaloriích , ale i o podílu bílkovin, sacharidů a tuků v celodenním jídelníčku. Co se týká HEATu a výdeje energie, takový výdej je naprosto nereálný. Chodit na něj můžete pokud vám nebude zvyšovat pocit hladu. Nezapomeňte ale, že zcela zásadní je jídelníček. Běžné tělesné aktivity vám od kilogramů nepomohou jestliže zároveň budete dělat dietní chyby.
 
13 years ago
rl
Pane doktore, to asi nebyla odpověď pro mě..:)
 
13 years ago
rl
Ještě dodatek:) Ochutnala jsem Vaši hovězí polévku a je také výborná, s čím je zaměnitelná? A kromě 7 a 10 DP se budu také inspirovat jídelníčkem na 14 dnů. Omlouvám se za vyčerpávající odpovědi, ale pořád je toho tolik, co mě zajímá, proto se raději ptám, abych neudělala chyby :)
 
13 years ago
rl
Tak váha včera 68,9 a dneska opět 69,1 kg, takže za celých 12 dnů žádný úbytek - pouze udržení váhy..:/..možná, kdybych to občas nenahradila normálním jídlem, tak by úbytek byl, ale řídila jsem se tím, že v 7denním a 10denním plánu je také normální jídlo, a přesto úbytky jsou (a to jsem ani takovou porci třeba neměla). Každopádně mi to leží v hlavě a bojím se, že opravdu snad jednou nebudu moci jíst skoro nic, když mi to jde teď nějak těžko... Ale jak píšete, nenechávám se odradit a jdu si za svým, už teď mi je vše volnější a jsem na velikosti o číslo menší, takže huráá na další úbytky:)Včera jsem udělala objednávku (tyčinky, polévky, pudinky, ranní krémy a koktely) s tím, že budu dále pokračovat 4 guarety + jedno jídlo ze 7denního nebo 10denního plánu, podle chuti si zvolím vždy jeden den podle jídelníčku. Bude to pro mě snažší, protože nastupuju na pedag. praxi a budu na koleji, takže budu občas omezená přípravou jídla a celkově bude větší výdej enregie, proto chci mít jedno běžné jídlo. Bude to tak v pořádku? :) Ještě jsem se chtěla zeptat, zda bych mohla chodit jednou nebo dvakrát týdně na redukční hodiny HEATu (chození na pásu, 45 min chůze a 15 min protahování, výdej energie 500-800 kcal)..co si po cvičení případně dát a jestli to může mít pozitvní vliv i na úbytek (kromě pozitivního vlivu na mysl a zpevnění postavy)? :) Moc děkuji a těším se na zprávu :) R.
 
13 years ago
drstanek
Milá Ráďo, těžko říci. Pokud každý den byly smetánky a více cherry rajčátek váha může jít dolů pomaleji. Nenechte se ale odradit a vyjímečně doporučuji stoupnou na váhu za dva dny. Snažte se být tyto dva dny co nejdůslednější. Zvyšte dávku vlákniny. Mezi jídly užívejte Guaretu EasySlim. Určitě s váhou zase pohnete. Jestli bude mít čas, napište prosím ve čtvrtek jak to s vámi vypadá. Věřím, že bude zpráva radostnější.
 
13 years ago
rl
Hezký den pane doktore, hlásím se po dalším týdnu, tentokrát po prvním týdnu 12denního DP. Bohužel mi váha za týden neklesla a jsem stále na 69 kg (z původních 74)..:( V plánu jsem jsem měla navíc whey20 a musím se přiznat k malým přohřeškům - jednou místo proteinu zelenina Findus, místo polévky kuř. maso se zeleninou a při chuti nebo hladu scherry rajčátka (pouze pár). Jinak piji 2-3 denně rozpustnou kávu s nízkotučným mlékem a protein tak míchám pouze s vodou. Co říkáte na malé smetánky do kávy? Někdy nebyla jiná možnost, tak jsem musela použi i ty. Myslíte, že jmenované "prohřešky" byly důvodem stagnace a nepoklesnutí váhy? Jsem z toho trochu smutná, protože bych chtěla dosáhnout 63 kg a až poté teprve stabilizovat. I když na sobě cítím, že hubnu, tak nepoklesnutí rafičky na váze je vždy nepotěšujícím a demotivujícím impulsem :( Moc děkuji a za týden se opět ozvu (zbytek plánu už opravdu pouze podle jídelníčku) R.
 
13 years ago
drstanek
Milá Ráďo, můžete to tak udělat jak navrhujete. Menstruace určitě má vliv na stagnaci váhy, byla-li jste důsledná a udělala pouze obměny , které jste uvedla. Věřím, že se ručička váhy za 2-3 dny posune zase trochu dolů. Držte se !!!
 
13 years ago
rl
Krásný den pane doktore, i když mi plán končí až v pátek, píšu již teď, abych si mohla objednat další balíček a pokračovat.:)Mám za sebou dva 7DP a teď končím 14DP - celkový úbytek cca 5 kg, takže současná váha 69kg/168 cm(teď se mi váha trochu zastavila, myslíte, že může být důvodem probíhající menstruace?).. V plánu jsem si dělala občas obměny,dle pokynu zaměňovala vaše výrobky a pokud jsem neměla doma suroviny na běžné jídlo doma, dala jsem si tam pokrm ze dne jiného, 3x jsem zhřešila salátem Caesar místo normálního jídla v jídelníčku a jednou místo polévky gril. kuř. masem a zeleninou. Chtěla bych pokračovat 12DP + jeden protein denně navíc na druhou večeři, bylo by to takto v pořádku? Chi teď do konce září volit tu těžší variantu a zhubnout co nejvíce, protože jsem stále ještě doma a užívám prázdnin, v říjnu mi začíná praxe a to už bude značně náročnější na výdrž, takže tam už bych chtěla mít zase plán s běžným jídlem.:) Děkuji za radu a doporučení! Ráďa
 
13 years ago
drstanek
Milá Ráďo, jestliže neseženete tento sýr ( myslím že se dá koupit nyní třeba v Bille) nahraďte ho ovofitem nebo Svačinkou Milko. Jídlo ve fastfoodech je bohužel velmi nevhodné a jedinou možností je zmíněný Caesar salát. Věřím, že to nějak zvládnete a že vám dieta příliš nenaruší zážitek z naší krásné Prahy. Napište prosím jak to dopadlo a gratuluji k výsledku.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru